16-årig pige i livsfare efter voldsom ulykke

Tre unge indlagt i nat.

En 16-årige pige har fået kraniebrud og er i livsfare, efter at hun tirsdag aften var involveret i en voldsom bilulykke i Aarhus.

Klokken 19.58 tirsdag aften stødte en varebil og en personbil sammen i et lyskryds ved Ravnsbjergvej og Skanderborgvej i Aarhus-bydelen Viby.

I den forbindelse kom en 16-årig pige slemt til skade. Hun er i øjeblikket indlagt i kritisk tilstand. Det skriver Ritzau.

I det ene køretøj var der to personer, mens der sad tre personer i det andet. - I det køretøj, hvor der er to personer, kommer en 16-årig pige alvorligt til skade. I øjeblikket er hun i livsfare og i kritisk tilstand, oplyser Flemming Lau, der er vagtchef ved Østjyllands Politi, natten til onsdag.

Efter ulykken blev pigen bragt til Aarhus Universitetshospital, hvor hendes tilstand fortsat er kritisk. - Vi ved på nuværende tidspunkt ikke, hvilken vej det går, siger vagtchefen. Det er stadig uklart, præcis hvordan ulykken opstod. - Den ene part kom kørende mod syd, og den anden kørte mod øst.

Da det er sket i et lysreguleret kryds, er der en af parterne, der ikke har overholdt sine forpligtelser i trafikken, siger Flemming Lau. På nuværende tidspunkt ved politiet dog ikke, hvem det er. Det skal efterfølgende undersøgelser opklare.

Efter ulykken, der var så voldsom, at varebilen væltede om på siden, blev flere ambulancer sendt til stedet. De øvrige fire personer, der var involveret i ulykken, er alle blevet tilset og er sluppet med mindre knubs, oplyser vagtchefen.

Krydset var i øvrigt efter mørklagt ulykken, da den væltede varebilen havde ramt en mast, hvor krydsets lyssignal sidder. Det resulterede ifølge TV2 Østjylland i, at der blev mørkt i krydset i en periode. Kort før klokken 22.30 var de trafikale problemer, som ulykken havde medført, blevet løst, rapporterer TV2 Østjylland.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip