19-årige Mark fortsat efterlyst: Nu er politiet gået ind i sagen

Foto: Betina Corneliussen/FB

Den 19-årige Mark Corneliussen der forsvandt efter en bytur, er fortsat ikke dukket op, og nu er politiet gået ind i sagen.

Fredag aften skulle 19-årige Mark fra Odense en tur i byen. Han talte med sin mor i løbet af aftenen, hvor han blandt andet fortalte hende, at han havde fået stjålet sine private ejendele og sin telefon.

Siden da hørte Marks mor, Betina Corneliussen ikke mere fra sin søn.

Læs også

Advarsel mod MEGET populær app: Kan automatisk tilmelde dig betalingstjenester

Lørdag skrev hun derfor et opslag på Facebook, hvor hun efterlyste sin søn, men i dag tirsdag har hun fortsat ikke hørt fra sin søn.

I går fortalte Fyns Politi, at de var bekendte med den forsvundne dreng, men at de ikke ville lave en officiel efterlysning, da drengen var myndig, og da der ikke var tegn på noget kriminelt.

Der gik dog ikke længe fra den udtalelse til, at politiet alligevel valgte at sætte en eftersøgning i gang. For nu er politiet nemlig officielt i færd med at lede efter den unge mand, der ikke er set siden fredag.

Fyns Politis vagtchef, Steen Nyland, fortæller til Fyens.dk, at de har fået nogle henvendelser i sagen, men at de fortsat gerne vil høre fra folk.

“Vi har fået lidt henvendelser, og vi vil fortsat gerne høre fra folk, hvis de har oplysninger,” fortæller han.

Signalement af Mark

Mark Corneliussen er sidst blevet set på The Old Irish Pub i Vintapperstræde i Odense fredag klokken 22.50. På dette tidspunkt var han iført en sort bluse, mørke jeans og et par hvide sko.

Vidner har fortalt politiet, at de har set Mark Corneliussen gå forbi Froggy’s i retningen mod Føtex fredag aften.

Hans mor oplyste i går til pressen, at hendes søn havde ringet til hende og var ulykkelig, da han var blevet bestjålet. Ifølge Fyens.dk har hans venner oplyst, at han blev overfaldet.

Fyns Politi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har informationer, der kan hjælpe dem med at finde Mark. Du kan kontakte dem på telefon 114.

Læs også

Betina efterlyser sin søn på Facebook: Har været væk siden fredag

 

 

Dagens Gossip