22-årig kvinde standset af lufthavnskontrol: Nu kan hun se frem til 20 års fængsel

Ane Sørensen

375 uger siden

|

03/05/2017
112
Foto: EPA/Col Anti-narcotics Police
Foto: EPA/Col Anti-narcotics Police
Cassandra Sainsbury blev i sidste måned standset i en lufthavn i Colombia. Da hendes kuffert blev åbnet, ventede der et chokerende syn.

Dagens topnyheder

I sidste måned blev australske Cassandra Sainsbury standset i en lufthavn i Bogota, da den 22-årige kvinde ville tage et fly fra Colombia til London.

Da hendes kuffert blev tjekket, viste det sig, at den gemte på intet mindre end 18 pakker med kokain - med næsten seks kilo af det euforiserende stof. 

Det skriver Metro

Artiklen fortsætter under billederne.

Foto: EPA/Col Anti-narcotics Police

Foto: EPA/Col Anti-narcotics Police

Cassandra Sainsburys familie hævder, at den unge kvinde, som snart skulle giftes, var blevet snøret. Hun skulle angiveligt have troet, at de små sorte pakker var fyldt med høretelefoner, som skulle deles ud ved hendes bryllup.

Ifølge søsteren Khala Sainsbury var Cassandra Sainsbury taget med en mandlig ven ud i Colombia for at købe høretelefoner til bryllupsfesten. De to havde mødt hinanden, før Cassandra Sainsbury rejste til Sydamerika.

- Vores hjerter er knuste, for vi ved, at hun er uskyldig, men har en lille chance for at bevise det i et land, der er så korrupt, siger Khala Sainsbury til Metro.

Foto: EPA/Col Anti-narcotics Police

Ifølge Jorge Triana, som er leder af anti-narkotika politiet i Bogotas lufthavn, er Cassandra Sainsburys påstande sandsynligvis ikke sande og retfærdiggør under ingen omstændigheder hendes handlinger. 

- Alle, der bliver taget, siger præcis det samme. Men de ved alle sammen, hvad de laver, siger Jorge Triana.

Familien er nu ved at lave en kampagne, hvor de vil forsvare den unge kvinde, som er personlig træner og frivillig brandmand. Hvis Cassandra Sainsbury bliver dømt skyldig i at have smuglet de mange stoffer, kan hun se frem til op til 20 års fængsel.