27-årig nordjyde havde sex med sin svigermor - og filmede det: Sendte videoen til ekskæresten som hævn

En 27-årig mand blev tirsdag dømt for blufærdighedskrænkelse og trusler ved Retten i Hjørring.

Et både anstrengt og fjendtligt forhold til sin ekskæreste fik sidste år en 27-årig mand fra Nordjylland til at gå langt over stregen.

Den 27-årige mand valgte nemlig at sende en videooptagelse til ekskæresten, hvorpå han havde sex med hendes mor. Efterfølgende havde manden også truet moderen på livet, og det fik tirsdag i denne uge konsekvenser i Retten i Hjørring.

Her blev manden nemlig idømt 50 dages betinget fængsel for blufærdighedskrænkelse og trusler. Det skriver Nordjyske.

Læs også

Taxichauffør måtte holde ind til siden, da kunde skulle tisse: Det skulle vise sig at gå gruelig galt

Striden mellem de to ekskærester går mere end to år tilbage, og det var da også i slutningen af 2016, at den 27-årige mand havde haft sex med sin eks-svigermor, mens han optog udskejelserne på sin mobiltelefon.

Det var dog først i oktober 2017, at han valgte at sendte videoen til ekskæresten.

I retten kom det frem, at ekskærestens mor, ifølge hendes egen forklaring, ikke var klar over, at hun blev filmet, mens de havde sex. Af samme grund blev den 27-årige tiltalte dømt for at krænke hendes blufærdighed og for at have videresendt videoen uden kvindens samtykke.

Læs også

Kan du huske din gamle telefon? Derfor er den blevet populær igen

I retten erkendte den 27-årige, at han ganske rigtigt havde sendt sex-videoen til ekskæresten, men han kunne dog ikke give nogen god forklaring på, hvorfor han havde gjort det.

Den 27-årige blev ligeledes dømt for at have truet sin tidligere svigermor på livet omkring samme tidspunkt sidste år, som han sendte videoen til ekskæresten.

Læs også

Ung mand trådte ind på værtshus med tv under armen: Hans forslag fik straks folk til at tilkalde politiet

Dødstruslerne havde dog intet at gøre med hverken det seksuelle forhold eller videoen. I retten forklarede manden i stedet, at han havde været bange for, at svigermoderen ville gøre hans søn fortræd, hvilket havde fået ham til at true hende på livet.

Manden valgte uden videre at modtage dommen.

 

Dagens Gossip