37 dages desperat eftersøgning er endt: 17-årige anoreksiramte Mette er vendt hjem til forældrene

Bekymringerne har været store, siden 17-årige Mette H. fra Fredensborg forsvandt den 6. december, men nu er den anoreksiramte unge kvinde kommet hjem til sine forældre igen.   

Det skriver Ekstra Bladet, som søndag aften fik en sms fra Mette H.s mor, Karina H., der fortalte, at datteren var kommet hjem igen.  

Læs også: Politiet leder stadig efter 17-årige Mette: Kan være i alvorlig livsfare

- Det er skønt Mette er hos os. Jeg har ikke andre kommentarer end at Mette selv kontaktede os og at vi nu endelig atter er sammen, skrev Mettes H.s glade mor i sms'en til Ekstra Bladet.

Familie, venner og Nordsjællands Politi nåede at lede i 37 dage efter Mette, som man frygtede det værste for, især fordi teenageren lider af anoreksi. Det var meningen, at Mette skulle tilbage til Bispebjerg Hospital og have behandling, da hun forsvandt.

Læs også: Politiet leder ikke mere efter 17-årig anoreksiramt pige: Moren opfordrer folk til at hjælpe datteren med at ringe hjem

Den 6. november fortalte Mette sin mor, at hun ville gå hen til en nabo for at se dennes nyfødte kattekillinger. Og det blev det sidste, Mette H.s forældre hørte til datteren.

Siden blev Mette set på Valby Station, og hendes mobiltelefon blev sporet til København for en kort stund, men det vides endnu ikke, hvor den unge kvinde har opholdt sig i de 37 dage.

Familien har bedt om fred til at komme sig.  

Opdateret 13/1/2017: Den efterlyste er anonymiseret af hensyn til familien.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip