65-årig kvinde og 90-årig mand tog bilnøglerne fra indbrudstyv i Grenaa - så gik han amok

Ane Sørensen

354 uger siden

|

29/09/2017
112
Foto: Shutterstock (genrefoto)
Foto: Shutterstock (genrefoto)
En midaldrende kvinde fik lidt af en overraskelse, da hun fik uventede gæster på sin bopæl i Grenaa torsdag eftermiddag.

Dagens topnyheder

En 65-årig kvinde fik en ubehagelig overraskelse torsdag eftermiddag, da hun sad og så tv i sin stue på Havnevej i Grenaa omkring klokken 14.

Pludselig hørte den midaldrende kvinde nogle mystiske lyde fra køkkenet. Da hun ville undersøge lydene nærmere, fandt hun en ung mand, som var ved at bryde et vindue op.

Det skriver Østjyllands Politi i deres døgnrapport.

Kvinden råbte efter manden, som løb væk fra stedet. Derefter gik kvinden udenfor, hvor hun fandt en fremmed bil i indkørslen. Hun gik hen og tog nøglen, som stadig sad i tændingslåsen, hvorefter hun gik over til naboen for at fotælle om hændelsen.

Kort efter gik kvinden, naboen og dennes bekendte tilbage til bilen i indkørslen. Mens de stod der, kom den yngre mand tilbage og gik direkte hen mod den 65-årige kvinde for at få sine bilnøgler tilbage:

- Det fik naboens 90-årige bekendte til at stille sig i vejen, hvorefter den yngre mand gav ham et kraftigt skub i brystet, så den 90-årige faldt om på jorden og slog baghovedet, skriver politiet.

Den 65-årige kvinde gav derefter nøglerne til den yngre mand, som satte sig ind i bilen og kørte fra stedet i retning mod Grenaa midtby. 

Manden beskrives som:
- Dansk af udseende.
- 25 - 30 år gammel.
- Spinkel af bygning.
- En smule skægvækst i ansigtet.
- Klædt i en mørk hættetrøje.
- Bar muligvis på et mørkt koben.
- Kørte i en mindre, hvid personbil, muligvis en Toyota.

To medgerningsmænd har muligvis forladt stedet til fods ad Havnevej mod øst og videre ad Grønnegade.

Østjyllands Politi vil gerne høre fra vidner, som kan hav set personerne i området ved 14-tiden i går.  Hvis du har oplysninger i sagen, kan du kontakte politiet på 114. 

Kvinde fra Næstved sad i sin bil og spiste mad fra McDonald's - få sekunder senere alarmerede hun politiet