86-årig kvinde bedøvet med sovepiller og frarøvet af hjemmehjælper

En 45-årig kvindelig hjemmehjælper har indrømmet at have bedøvet og stjålet fra en ældre kvinde

Torsdag formiddag blev en 45-årig, sjællandsk kvinde fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk for at have givet sovepiller til en 86-årig kvinde og bestjålet hende. Det skriver SN.dk.

I retten erklærede den tydeligt berørte hjemmehjælper sig skyldig i alle sigtelser og indrømmede, at hun ganske rigtigt havde bedøvet den 86-årige samt stjålet fra hende, men på grund af sigtelsens karakter betragter Midt- og Vestsjællands Politi sagen som et røveri.

Ud over røverisigtelsen er den 45-årige også sigtet for tyveri af 100 kroner, som hun tidligere har stjålet fra den ældre kvindes pung.

Dette tyveri fandt sted i sidste uge, da hjemmehjælperen besøgte den ældre kvinde i hendes bolig i Tølløse. Her stjal den sigtede 100 kroner fra den 86-årige kvidens pung, mens denne var på toilettet.

Læs også

Glasskår fundet i populært bagværk fra Rema: Skynd dig at smid det ud

Lørdag i sidste uge besøgte hun igen den 86-årige, og her byttede hun nogle af den ældre kvindes normale piller - en panodil og en kalktablet - ud med to sovepiller i den 86-åriges medicinboks.

Søndag formiddag vendte hjemmehjælperen tilbage til boligen, hvor den 86-årige sad og sov i sin lænestol i stuen. Imens stjal sigtede en 200 kroner fra kvindens pung.

I retten var det en både grædende og meget angrende hjemmehjælper, der indrømmede sine handlinger.

- Det er det dummeste, jeg nogensinde har gjort, og jeg fortryder det masser af gange. Jeg ville hende ikke noget ondt, og hun er sådan en sød dame, fortalte den 45-årige ifølge SN.dk.

Læs også

Østjyske betjente så bilist smide frysepose ud af vinduet: Da de tjekkede posen, blev de straks mistænksomme

I retten blev den 45-årige kvinde også sigtet for yderligere et tilfælde af forsøg på røveri, da det kom frem, at hun efter røveriet søndag igen havde byttet to af den 86-årige kvindes piller ud med sovepiller.

Dette blev dog opdaget, da kvindens familie i hemmelighed havde sat skjult videoovervågningsudstyr op i hjemmet hos den ældre kvinde, da man  havde mistanke om, at der forsvandt penge fra moderens pung. Ligeledes havde familien undret sig over, at moren på det seneste havde sovet meget tungt om formiddagen.

Den skjulte videoovervågning havde efterfølgende fanget den 45-årige i hendes kriminelle handlinger, hvorefter sagen blev overdraget til politiet, der kunne anholde den 45-årige på hendes bopæl onsdag omkring klokken 16.30.

Den 45-årige hjemmehjælper har accepteret at blive varetægtsfængslet til 20. marts, ligesom hun samtykkede til at blive mentalundersøgt. 

 

Dagens Gossip