Amok i Føtex: Tæskede løs på par med bat

Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Fire måneders fængsel. Det lyder dommen på, efter at en 61-årig mand gik til angreb på en yngre par med et bat.

Dagen før nytårsaften vælger rigtig mange danskere at handle ind til en store aften. Det gjorde et par på henholdsvis 33 og 34 år også, men de ville nok have ønsket, at de havde valgt en anden forretning.

Parret havde nemlig valgt at handle ind i Føtex, og det samme havde en 61-årige nordjyde, som havde medbragt sig et bat.

Læs også

16-årig ville svindle på Den Blå Avis: Politiet lå på lur

Det bat brugte han til at overfalde det yngre par, hvor den 34-årige mand blev slået flere gange på kroppen, mens hans 33-årige kæreste fik slag i hovedet.

Kvinden måtte på hospitalet eftersom, at hun pådrog sig en hjernerystelse, mens manden dog ikke havde behov for lægehjælp.

Flere kunder i Føtex overværede overfaldet, og det var nogle af dem, der greb ind og fik flået battet ud af hænderne på den 61-årige mand.

Hvorfor gjorde han det så?

Motivet er faktisk ikke helt klart. I retten fortalte den 61-årige mand nemlig, at han på ingen måde havde haft til hensigt at være voldelig. Det skriver mediet Nordjyske.dk.

Han fortalte i stedet, at han tidligere havde haft en konflikt med parret, og at han var bange for dem. Derfor løb han hjem for at hente et bat, da han så parret stå foran butikken.

I retten kom det dog frem, at manden var meget beruset, og derfor var det begrænset, hvad han kunne huske.

Manden blev idømt fire måneders fængsel.

Læs også

Eksperter rystet i ny sæson af Luksusfælden: ‘Jeg har aldrig oplevet noget lignende’

 

 

Dagens Gossip