Bedrager udnyttede døve børn til at samle penge ind

En yngre kvinde forsøgte at lokke penge fra folk ved at udnytte døve børn. Hun fortalte nemlig via sit hjemmelavede skilt, at hun samlede penge ind til døve børn, hvilket formentlig har været falsk.

Hvis man onsdag valgte at give penge til en yngre kvinde, der gik rundt og samlede penge ind til døve børn, så er der stor sandsynlighed for, at man er blevet snydt. Østjyllands Politi skriver nemlig, at de i går ledte efter en kvinde med et hjemmelavet skilt, der angiveligt samlede penge ind til døve børn.

Kvinden var dog væk, da politiet ankom til stedet, og meget peger på, at hun i virkeligheden bare forsøgte at lokke penge ud af danskerne ved at udnytte døve børn.

Læs også

200.000 kr. for 7 rigtige? Det kan ikke være rigtigt

Det hele foregik i Ebeltoft ved apoteket på Bryggerivej, hvor en kvinde af romansk udseende gik rundt med sit hjemmelavede skilt. Hun samlede penge ind til døve børn, men det var der flere personer, der ikke troede på. Politiet fik derfor en anmeldelse og valgte at lede efter kvinden. Hun var dog væk, da de ankom til stedet.

Sådan ser hun ud

Østjyllands Politi har fået beskrevet kvinden, og hun skulle se således ud.

Kvinde af romansk udseende i alderen 20 til 30 år. Hun var spinkel af kropsbygning, lys i huden og med sort kort hår. Hun talte dansk med accent, og så var hun iført et tætsiddende par træningsbukser med hvide striber og en grå jakke.

Det er ikke sjældent, at politiet får anmeldelser af denne karakter. Denne type indsamlere forsøger ofte at lokke penge ud af folk ved at appellere til deres samvittighed. Derfor finder de på en falsk anledning til at samle penge ind, hvilket i dette tilfælde var blinde børn.

Skulle du have informationer omkring kvinden, så kan du kontakte Østjyllands Politi på telefonnummer 114. Politiet fik anmeldelsen omkring klokken 10:14 onsdag den 20. marts, og hun skulle have tigget omkring apoteket på Bryggerivej i Ebeltoft.

Læs også

Er det her tøj upassende? Kvinde blev tvunget i andet tøj, hvis hun skulle flyve med

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip