Dåse med snustobak kan fælde stenkaster ved motorvej

Fyens Politi håber, at denne dåse snustobak, som blev fundet på gerningsstedet efter stenkast mod motorvejen, kan hjælpe til at finde gerningsmanden. Foto: Fyens Politi

Fyens Politi beder offentligheden om hjælp, efter et stenkast fra en motorvejsbro lørdag den 9. september.

Lørdag den 9. september kastede ukendte gerningsmænd en 40 kilo tung sten ud fra en motorvejsbro på Fyn. Politiet har efterfølgende fundet en snustobaks-dåse ved motorvejsbroen, som de håber, kan give et gennembrud i efterforskningen af sagen. 

Det skriver Fyens.dk

Læs også

Kvinde bestilte lejemord på kæresten: Her er hendes dom

I forbindelse med undersøgelsen af gerningsstedet, hvor en den store sten blev kastet ned på Fynske Motorvej, fandt politiet en dåse snustobak af mærket 'Ink - Strong Original'. 

Nu beder Fyens Politi offentligheden om hjælp i sagen. Politiet håber, at den person, der efterlod dåsen, måske ligger inde med oplysninger.

- Dåsen kan være efterladt af gerningsmanden, men den kan selvfølgelig også være efterladt eller tabt af nogen, der tilfældigvis kom forbi stedet, udtaler vicepolitiinspektør Per Lydiksen Laursen fra Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Stenkastet skete blot to kilometer fra det sted, hvorfra et stenkast i august 2016 dræbte en 33-årig tysk mor og kvæstede hendes 36-årige mand. 

Har man oplysninger i sagen om snustobaksdåsen eller om stenkastet, bedes man ringe til Fyns Politi på tlf. 114.

Landbrugs-gigant gået konkurs: Skylder nu 135 millioner kroner

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip