Drama ved skole i København: Mand såret i sag om knivstik

Arkivfoto.

Mandag er en person muligvis blevet stukket ned ved HF & VUC i Hvidovre.

Mandag omkring middag er en person muligvis blevet udsat for et kniv-relateret overfald ved HF & VUC København Syd i Hvidovre.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi på Twitter.

- Københavns Vestegns Politi er lige nu ved at undersøge et muligt gerningssted nær Åmarken Station i sag om knivstik. Personen, der er lettere såret, ønsker ikke at fortælle om episoden til politiet. Intet yderligere for nu, skriver politiet på Twitter.

Det forlyder, at overfaldet er sket ved HF & VUC København Syd, der ligger et par få hundrede meter fra Åmarken Station.

Indtil videre arbejder politiet på at finde ud af, hvad der er sket, og derfor har man heller ikke mange informationer i sagen.

- Vi er ved at undersøge sagen derude lige nu, efter vi har fået en anmeldelse, men mere kan jeg ikke sige, oplyser vagtchef ved Københavns Vestegns Politi Peter Grønbæk til BT.

Læs også

LIGE NU: 22-årig mand død - svømmetur gik helt galt

Selv har HF & VUC København Syd også skrevet en besked på Facebook, hvori man bekræfter, at episoden har fundet sted foran uddannelsesinstitutionen og at én person er blevet fragtet til skadestuen.

- Der er sket en hændelse på vejen ude foran skolens område på Hvidovre. Politiet er på stedet for at afsøge. Det kan på nuværende tidspunkt ikke bekræftes om nogle af de indblandede har tilknytning til skolen. Vi ved at en person selv er taget på skadestuen. Det er, hvad vi ved indtil videre, lyder det i opslaget.

 

 

 

Dagens Gossip