Efter brutal voldtægt af 5-årig på toilet: Slipper for fængsel

Marie Milling

399 uger siden

|

22/11/2016
112
Foto: Shutterstock (modelfoto)
Foto: Shutterstock (modelfoto)
En 5-årig dreng blev voldtaget på et toilet, og gerningsmanden indrømmede, at han havde gjort det. Alligvel undgår han fængselsstraf.

Dagens topnyheder

En femårig dreng blev forulempet på et toilet i den engelske by Derby.

Overgrebet fandt sted tilbage i oktober-måned, og nu har sagen været for retten.

Gerningsmanden er en 15-årig imigrant, som kun havde været i landet et par måneder, da han begik sexovergrebet, skriver den engelske avis Metro.

Drengen og gerningsmanden havde været i samme hus, da drengen blev tvunget til at udføre en seksuel handling på den 15-årige.

Selvom teenageren havde truet med, at han ville ‘rive offeret i småstykker’, hvis han fortalte nogen om voldtægten, så betroede drengen sig alligevel til sin mor. Det gjorde han dagen efter overgrebet.

Den lille dreng fortalte desuden, at han havde set den 15-årige græde i et soveværelse efter episoden på toilettet.

Nu har voldtægtsmanden været for retten. Han har erkendt sig skyldig og slipper for fængselsstraf.

Dommeren har udtalt, at hans alder taget i betragtning, så er det bedre, at han for en rehabiliteringsdom på et ungdomscenter.

Gerningsmanden skal være på centeret i tre år. Derudover må han ikke tage kontakt til offeret i fem år, og så er han blevet forbudt at have noget med børn under 13 år at gøre. Det gælder også i en periode på fem år.

Dommeren vurderede, at drengen havde haft nogle hårde omstændigheder under sin opvækst. Det talte også med i afgørelsen.

- Der er en række forstyrrende ting fra din fortid, som jeg har læst om, og hvis jeg skulle dømme en voksen for en så alvorlig overtrædelse som denne, så ville vedkommende få en betragtelig rum tid i fængsel, udtaler dommer Jonathan Bennett ifølge avisen.