Efterlysning: Forsøgte at røve Circle K to gange samme dag - Gled og tabte byttet

Politiet leder efter en røver, der var medvirkende i et noget komisk røveri. Han vendte nemlig tilbage til den samme kontantløse tankstation to gange, og efterfølgende tabte han store dele af sit bytte.

Der var ikke studenterhuen, der trykkede hos en ung mand, da han forsøgte at røve den samme Cirkel K tankstation to gange, selvom han i første omgang havde fået at vide, at det var en kontantløs tankstation.

Den unge mand trådte første gang ind på tankstationen kort efter midnat torsdag den 7. marts. Her lod han som om, at han havde en pistol i lommen, og truede sig til penge fra ekspedienten. Ekspedienten forklarede ham, at det var en kontantløs tankstation, og han forlod derfor tanken igen kort efter.

Om det var manglende stedsans eller en dårlig hukommelse, der var årsagen, vides ikke, men den unge mand vendte tilbage sent torsdag aften klokke 23.37, hvor han ville røve den samme tankstation. Penge var der stadig ingen af, og derfor truede han i stedet ekspedienten til at udlevere fire kartoner cigaretter.

Han forlod derefter tankstationen igen, og han er sidenhen ikke vendt tilbage. Til gengæld så tabte manden flere af de kartoner, som han netop havde stjålet, da han gled på en lille skrænt bag tankstationen.

Signalementet

Politiet har ikke haft held til at finde røveren på egen hånd, og de beder derfor befolkningen om hjælp. De har derfor frigivet overvågningsbilleder fra Cirkel K i Vejle, hvor forbrydelsen skete, og der er heldigvis forholdsvis meget at gå efter.

Foto: Sydøstjyllands Politi

Gerningsmanden beskrives som værende en mand i alderen 20 til 25 år. Han var iført en mørk dynejakke og havde en lys hætte over hovedet.

Politiet antager, at røveren var mudret til, da de kunne se, at han var gledet på en skrænt omme bag tankstationen. Hvis man skulle have informationer omkring røveriet eller manden, så bedes man kontakte Sydøstjyllands Politi på telefon 114.

Foto: Sydøstjyllands Politi

 

Læs også

Mor tvinger fly til at vende om.... Hun havde glemt sin baby

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip