Efterlysning: Gemmer han sig i din garage?

Politiet opfordrer folk til at holde øje i deres garager og udhuse. Ib er nemlig forsvundet, og familien vil gerne have ham hjem igen.

Ib er en 54-årig mand, som er forsvundet på 9. døgn. Hans familie leder efter ham på daglig basis, og nu er politiet gået ind i sagen, for at få befolkningen til at holde udkig efter ham.

Politiet fortæller, at Ib ikke umiddelbart har nogen omgangskreds. Han er født og opvokset i Vejle, og derfor mener hans familie også, at der er stor sandsynlighed for, at det er lige netop her, at han opholder sig. Han har ingen fast bopæl, og han har heller ingen mobiltelefon, derfor kan politiet ikke bruge denne til at opspore ham.

Læs også

Er du over 18? – Så bør du cirka have så meget stående på bankkontoen

Ifølge familien skulle Ib heller ikke have været nedtrykt i dagene op til hans forsvinden, og de er derfor meget bekymrede.

Sådan ser Ib ud

Billedet af Ib er ikke helt tilsvarende med, hvordan han ser ud i dag. Han er 54 år gammel og fortsat 195 centimeter høj, men han har til gengæld tabt sig 20 kilo i forhold til billedet, som politiet har udsendt.

Han har kort gråsprængt hår, og han kendetegnes ved, at han trækker lidt på sit højre ben. Han forventes at være iført en mørkeblå jakke hvor der står skriften GM Plast. Derudover skulle han have lyse cowboybukser og kondisko på.

Familien og politiet har en formodning om, at han formentlig er et sted i Vejle, men dette er de dog ikke sikre på. De opfordrer dog meget specifikt folk til at tage et kig i deres garager eller udhuse, for at se, om Ib skulle befinde sig der.

Foto: Sydøstjyllands Politi

Bor du i området i nærheden af Vejle, så bør du kigge i garagen eller dit udhus, om Ib har lagt vejen forbi. Har du set Ib eller har du informationer, der kan hjælpe til at finde ham, så vil Sydøstjyllands Politi meget gerne høre fra dig.

Du kan kontakte dem på telefonnummer 114.

Læs også

DMI: Det bliver iskoldt - Ned til 5 minusgrader

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip