DMI: Det bliver iskoldt - Ned til 5 minusgrader

Foto: Shutterstock.com

De næste to dage bliver ganske fornuftige, men derefter begynder det at blive bidende koldt. Faktisk fortæller DMI, at der kan komme helt ned til fem minusgrader i løbet af den næste uge.

De sidste par dage har det været ganske lunt i luften, især når solen har været fremme. Det samme skulle det blive i dag, og i morgen, hvor der igen forventes at komme helt op mod 15 grader. Derfra slutter det desværre også, og så skal vi forvente os en uge, hvor der kommer rigtig koldt vejr.

Faktisk skal man slet ikke blive overrasket, hvis man igen står og skal til at skrabe is fra bilruderne, for temperaturen kommer nemlig til at ligge nede omkring frysepunktet om natten, mens den ikke sniger sig højt op i løbet af dagen.

Det begynder allerede natten til søndag, hvor vi kan forvente de kolde grader, og mandag forventes det altså, at der kommer frost i løbet af natten og helt ned til fem minusgrader.

Læs også

FØJ: Kinderæg med ulækker overraskelse

”Natten til mandag kommer der tilmed nattefrost. Vi forventer et sted mellem tre og fem minusgrader. Så weekenden er lidt det, jeg kalder 'snydevejr', forstået på den måde, at vinteren ikke rigtig slipper taget i os, selv om vi kortvarigt får fornemmelsen af forår,” fortæller meteorolog Frank Nielsen til EB.dk.

De fleste af dagene i den kommende uge vil temperaturen ligge på mellem 5 til 10 grader, og der vil komme en del vind. Det er primært om natten, at det vil blive rigtig koldt.

April dufter af 20 grader

Heldigvis tyder det på, at den rigtig kolde uge ikke kommer til at vare rigtig længe. Rammer ind i den anden uge af april, så begynder temperaturen at stige pænt igen. Faktisk så fortæller DMIs månedsprognose, at vi kan ramme helt op mod 20 grader forholdsvis tidligt i april.

Samtidig meddeler de også, at vi kommer til at få mindre regn at se i april i forhold til, hvad der plejer at komme. Dermed peger det hele altså på, at vi kommer til at få en rigtig fornuftig april måned at se. Vi skal blot lige gennem den første uge, som kommer til at blive bidende koldt.

Læs også

Lærer drak flere energidrikke om dagen – Tungen blev ”spist”

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip