Efterlysning: Politiet leder efter 70-årig med helikopter

Politiet har både helikoptere og hunde ude for at finde den 70-årige Bent Birkelund fra Brande.

Politiet er i færd med en større eftersøgning, hvor den 70-årige Bent Birkelund er forsvundet. Han har ikke været set siden søndag, hvor han forlod sin bopæl i Brande på gåben. Politiet har således været ude natten til mandag med hunde, helikoptere og mange patruljer i området omkring Brande, for at finde den aldrende mand.

Der har dog ikke været held med at finde den 70-årige Bent, og derfor sender politiet helikopteren i luften igen, i håb om, at de kan komme tættere på at finde ham.

Læs også

Sådan Larsen: Hør alle Kim Larsens NYE sange her

”Helikopteren er lige nede for at blive tanket op, men vi fortsætter eftersøgningen,” fortalte Jan Nørrum, der er vagchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Her mandag morgen er politiet fortsat i færd med at lede efter Bent Birkelund, der ikke har været til at finde.

Sådan ser han ud

Politiet vil meget gerne have hjælp til at finde den 70-årige mand, og de er derfor gået ud med både billede og signalement. Han skrives således.

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi.

Bent er en 70-årig mand på omkring de 185 centimeter. Han er almindelig af bygning, og så var han iført en grå/grøn jakke, som havde en pelskrave. Derudover var han iført mørkegrå bukser, sorte sko, sort hue og briller.

Hvis man skulle have set Bent Birkelund eller har set en person, der kunne minde om ham, så vil politiet meget gerne tale med dig. Du kan kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

DMI: På vej mod de 17 grader

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip