Efterlysning: Politiet leder efter denne unge mand. Kan du hjælpe?

En ung mand på mellem 20 til 25 år er i øjeblikket efterlyst af politiet, da han forsøgte at hæve penge fra et stjålent Mastercard. Nu har politiet frigivet billeder.

Den 13. april forsøgte en ung mand at hæve kontanter med Mastercard, der var blevet stjålet i forbindelse med et indbrud i en villa mellem Holstebro og Ulfborg. Politiet har ikke haft held til at finde manden, og de frigiver derfor billeder fra hæveautomatens overvågningskamera.

Læs også

Advarsel: Tag aldrig imod denne pengeseddel

Banken der blev forsøgt hævet penge i, var Handelsbanken i Videbæk, og det skete omkring klokken 14:02. Her indfandt en ung mand der var delvist maskeret iført kasket og solbriller sig ved hæveautomaten, hvor han indsatte et stjålent Mastercard. Dette kort blev stjålet i forbindelse med et indbrud i en bolig mellem Holstebro og Ulfborg, hvor der også blev stjålet smykker, parfumer, bestik m.m.

Signalement af tyven

Eftersom politiet ikke har haft held til at identificere manden siden den 13. april, har de valgt at bede offentligheden om hjælp. De har derfor frigivet flere billeder af manden, som de beskriver således:

Han er en mand på mellem 20 til 25 år, og med en højde på mellem 180 til 190 cm høj. Han er almindelig af bygning, kort blond hår, og så var han iført en mørk jakke med orangefarvet lynlås på venstre ærme.

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

På underkroppen var han iført blå cowboybukser og mørke sko, og så var han maskeret med solbriller med forgyldt stel og en kasket i mærket Nike.

Skulle du have oplysninger om den mistænkes identitet eller hvor han opholder sig, så vil politiet meget gerne have kontakt til dig. Du kan kontakte Midt- og Vestjyllands Politi på telefonnummer 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Læs også

Han var nødt til at gøre det: Nicolai smed sin datter ud af vinduet

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip