Efterlysning: Sød labrador mangler sin ejer

En sød sort labrador vandrede rundt i Vamdrup, hvor den enten var på opdagelse eller forsøgte at finde tilbage til sin ejer. Politiet vil gerne opsnuse ejeren, så den søde hund, kan finde hjem igen.

Der går formentlig en ejer rundt, som er rigtig ked af det for tiden, fordi vedkommende ikke kan finde sin skønne lille labrador. Sådan en har hund har politiet nemlig i deres varetægt, efter at den blev fundet omkring Vamdrup, hvor den vandrede rundt.

Det er Syd- og Sønderjyllands Politi, der i øjeblikket passer på den søde korthårede sorte labrador, som de ikke umiddelbart har mange informationer på. Hunden er nemlig ikke chippet, og ud fra billedet har den heller ikke et halsbånd på, hvor der står kontantoplysningerne til ejeren.

Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Hundens signalement

Der er tale om en sort korthåret labrador. Det er en hanhund, som hverken bærer på chip eller halsbånd. Derudover ser den rigtig sød ud. Eftersom at politiet ikke har oplysninger omkring hverken ejeren eller hunden, så vil de meget gerne høre fra dig, hvis du skulle ligge inde med informationer, der kan føre politiet nærmere hundens ejer.

Hvis det er tilfældet, så kan du give lyd fra dig til Syd- og Sønderjyllands Politi via telefonnummer 114.

Læs også

Nu får du penge tilbage i SKAT – Eller gør du?

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip