Familie på fire sporløst forsvundet: Nu har politiet gjort et uhyggeligt fund på en gård

Emil Ryttergaard

384 uger siden

|

09/03/2017
112
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
En bestialsk mordsag fra Frankrig har taget en ny drejning, efter at politiet nu har fundet de parterede ligdele af en familie på fire. Den mistænkte i sagen er tidligere svoger til faderen.

Dagens topnyheder

Fransk politi har nu fundet den familie, som har været forsvundet i over to uger og trukket overskrifter verden over. 

Fundet skete, efter at familiens tidligere svoger, Hubert Caouissin, havde tilstået mordet på ægteparret og deres to børn, hvorefter han førte politiet ned af et blodigt spor ved sin families gård i Normandiet.

Her fandt  myndighederne de savnede familiemedlemmers lig, der var blevet parteret, skriver BBC

Sagen om det franske familiemord er højst spektakulær, da de bestialske mord angiveligt skyldes en arvestrid om guldbarrer. 

Den franske Troadec-familie lå nemlig inde med flere guldbarrer, som de havde låst væk, og den tidligere svoger havde derfor aflyttet familien ved at sætte et stetoskop op mod familiens vindue. 

Samme aften ville eks-svogeren bryde ind i familiens hus og stjæle en nøgle, der angiveligt skulle give adgang til guldbarrerne. 

Politiet har frigivet disse billeder af den afdøde familie. Faren Pascal og moren Brigitte Troadec, samt parrets to børn, 21-årige Sebastien og 18-årige Charlotte. Foto: Polfoto

Men gerningsmanden blev opdaget af familiens 49-årige far Pascal Troadec og de to endte i et slagsmål, hvor Hubert Caouissin angiveligt tæskede den 49-årige far til døde med et koben. 

Derefter slog han den 49-årige kone Brigitte Pascal ihjel på lige så blodig vis, hvorefter de to voksne børn, 21-årige Sebastien og 18-årige Charlotte, også blev maltrakteret med kobenet. 

Familien har været efterlyst siden 16. februar. Foto: Polfoto

Fransk politi har de seneste tre uger ledt med lys og lygte efter de fire forsvundne familiemedlemmer. Foto: Polfoto

Mordene skete den 16. februar i år, og siden har ingen set familien. Men siden er svogeren altså blevet anholdt og har tilstået mordene.  

I går, onsdag, kunne han derfor lede fransk politi til ligene af de fire afdøde familiemedlemmer, som han havde parteret og gravet ned. Han indrømmede også at have brændt dele af ligene. 

Den nu anholdte svoger er ikke tidligere straffet, og han kan nu se frem til livstid bag tremmer efter at have tilstået mordene. Sagen er i øjeblikket for retten i Frankrig - men Hubert Caouissin er ikke den eneste på anklagebænken. 

Fasteren, som er søster til den dræbte far i familien, Lydie Troadec, er nemlig også sigtet i sagen, da hun skulle have hjulpet sin eksmand med at skille sig af med ligene. 

Når gerningsmænd angriber en, gælder det om at tænke hurtigt, hvilket en 88-årig amerikansk dame gjorde, da en voldtægtsmand brød ind. Hun sagde nemlig kun tre ord til ham, der fik ham til at flygte fra hendes lejlighed