Far sporede iPhone og fandt datter voldtaget på mark: Nu har gerningsmænd fået deres dom

En 20-årig kvinde blev i september voldtaget på bagsædet af en bil nær Ølstykke. Hendes far sporede kvindens iPhone og fandt hende efterladt på en mark. Nu har to bulgarske mænd fået deres straf.

På en mark nær Ølstykke fandt en far sin 20-årige datter efterladt efter en voldtægt. Voldtægten blev begået på bagsædet af en bil i september. Bagefter efterlod gerningsmændene kvinden på en mark.

Nu er to bulgarske mænd dømt i sagen, skriver sn.dk.

Den ene mand var tiltalt for at have gennemført voldtægten på bagsædet af bilen. Den anden var tiltalt for medvirken til voldtægt, fordi han kørte bilen. Begge er blevet idømt fængsel og udvisning af Danmark.

- Retten lagde til grund, at den ene gerningsmand ved at slå og fastholde pigen tiltvang sig samleje på bagsædet af bilen, skriver Retten i Hillerød i afgørelsen.

Læs også

Hollywood-værdig jagt i København: Betjent forfulgte tasketyv i bil, på cykel og til fods

Bulgareren, som blev dømt for selve voldtægten, blev idømt to år og seks måneders fængsel. Han bliver efter afsoning udvist af Danmark for bestandigt.

Den anden mand blev idømt ni måneders fængsel. Han får efter endt afsoning indrejseforbud i Danmark i seks år.

Sagen byggede på kvindens forklaring, chaufførens forklaring, tekniske beviser, lægeoplysninger samt kvindens opkald til sin far efter voldtægten.

Påvirket af alkohol og stoffer
På gerningsaftenen havde kvinden været til fest. Hun var påvirket af alkohol og stoffer. Retten mente dog ikke, at gerningsmændene havde udnyttet kvindens tilstand, fordi hun ikke var i stand til at modsætte sig overgrebet.

Det blev de altså ikke dømt for.

Læs også

LIGE NU: Person fundet død i Randers - endnu ikke identificeret

Kvinden ringede efter voldtægten til sin far, som sporede hendes mobiltelefon til marken ved Ølstykke. Få uger efter blev de to bulgarer anholdt.

Begge de dømte har udbedt sig betænkningstid i forhold til at anke dommen.

 

.

Dagens Gossip