Far ville passe på sine døtre i byen: Nu ligger han i koma efter grov vold

Ninna Andreasen

384 uger siden

|

08/03/2017
112
Han havde fejret sine tvillinge-papdøtres 18 års fødselsdag hjemme. Senere tog de sammen i byen i Kolding. Nu ligger faren i koma på hospitalet i Odense. Hans bror beder om hjælp til at finde gerningsmændene.

Dagens topnyheder

Det skulle have været en hyggelig fejring af en 39-årig mands papdøtre, men endte i en tragedie.

Han tog med tvillingerne i byen for at passe på dem på deres 18 års fødselsdag. Nu ligger papfaren i koma på Odense Universitetshospital. Det skriver JydskeVestkysten.

Nu står den 39-åriges bror, Lars Bunkenborg Mogensen, frem i håbet om, at vidner kommer på banen. Han håber at få opklaret, hvem de to mænd er, som sparkede hans lillebror i hovedet, så han blev svært kvæstet.

- Jeg ved, at de to mænd var sammen med to-tre piger lidt før overfaldet. Jeg lavede et opslag på Facebook om overfaldet, og det er delt over 315 gange. Det kan ikke passe, at de piger ikke har set det. De bør henvende sig til politiet og fortælle, hvem mændene er. De her mænd skal findes, siger han.

De to tvillingepiger, som Lars Bunkenborg Mogensens lillebror var med i byen, har fortalt ham om hændelsesforløbet.

Forud for byturen havde de fejret tvillingernes 18 års-fødselsdag med familie og venner. Pigerne ville gerne i byen med nogle venner. Papfaren tog med for at passe på dem.

De blev sultne sidst på natten og ville tage et stykke pizza på en fast food-restaurant i Torvegade. Ifølge tvillingernes forklaring var de to voldsmænd også til stede på restauranten på et tidspunkt.

Den ene af de to spyttede på gulvet i restauranten. Det fik papfaren til at henvende sig til vedkommende. Han sagde noget i retning af, at spytteriet var noget ”svineri”. Det fik den ene af de to mænd til at gå helt tæt på papfaren. Mere skete der ikke. Han og pigerne gik mod Bredgade for at få fat i en taxa.

Her blev de passet op af de to mænd fra restauranten. Lars Bunkenborg Mogensen har fået forklaret, at de to mænd ”røg på ham” og væltede ham, så han slog hovedet på en sten. Mens han lå ned, blev de ved med at sparke.

Da voldsmændene var væk, lagde tvillingerne deres papfar i aflåst sideleje og ringede efter hjælp.

- Det her er hårdt for os alle. Der er en uvished om, hvor vi har min bror henne. Vi aner ikke, om han er den samme, når han er vågnet, fortæller lillebroren.

Har man oplysninger i sagen, kan de gives til Sydøstjyllands Politi på telefonnummer 114.