Fly styrtet ned i Danmark

Foto: Presse-fotos.dk

Lørdag er et fly styrtet ned i Danmark, hvilket har resulteret i to tilskadekomne.

Lørdag eftermiddag er et mindre fly styrtet ned i Nordborg, der ligger i den nordlige del af Als.

Læs også

Drama i supermarked: Kunde gik amok på grund af høje priser

Syd- og Sønderjyllands Politi har i et opslag på det sociale medie Twitter skrevet, at de fik en anmeldelse om et nedstyrtet fly kl. 12.15.

Ifølge Presse-fotos.dk er fly styrtet ned på en mark ved Brænmosevej i Nordborg.

Det er fortsat meget sparsomt med information om ulykken, da Syd- og Sønderjyllands Politi ikke har ønsket at kommentere yderligere på, hvad der er sket.

Det eneste, der er blevet meldt ud er, at der er tale om et flystyrt ved Nordborg – og at der ikke er nogen dræbt i forbindelse med ulykken.

Syd- og Sønderjyllands Politi oplyser dog, at der er tale om et mindre fly med plads til to personer, hvori der sad to personer, da det styrtede ned. De to personer er kommet til skade, men det vides ikke, hvad omfanget er deres skader er.

"Kl. 12.51 modtog vi en melding om et flystyrt ved Nordborg. En 2 personers fly er styrtet ned, med 2 personer i. Der er ingen dræbte, men 2 tilskadekomne," skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i deres opslag på Twitter.

Presse-fotos.dk oplyser desuden, at de tilstedeværende politibetjente har bedt alle udefrakommende om at holde sig væk fra området, så de kan få ro til at arbejde på stedet.

Læs også

Mandlig p-pille: Forskere har gjort stor opdagelse

 

Dagens Gossip