Godt nyt til 5-årig dreng: Far vågner af koma efter motorvejsulykke med kastet betonflise

Den 5-årige dreng mistede sin mor, da ukendte gerningsmænd smed en betonflise mod familiens bil på den fynske motovej. Nu er faren til alt held vågnet fra sit koma.

For omkring en siden blev en tysk familie ramt af en tragedie, da en stor betonklods blev kastet ned på deres bil fra en motorvejsbro mellem Blommenlyst og Vissenbjerg på Fyn.

I bilen var et forældrepar med deres fem-årige søn.

Barnet slap med mindre skrammer, men mistede sin mor ved episoden, da den 33-årige kvinde døde.

Det har været uvist, om barnet skulle ende med at blive forældreløs på grund af det vanvittige kast fra motorvejsbroen, da drengens far siden har været i koma. 

Fyns Politi oplyser, at den 36-årige mand nu er overført til et tysk hospital. Mandens tilstand er nemlig så stabil, at han er taget ud af det kunstige koma, og i sidste uge var det også muligt at overføre ham fra Odense Universitetshospital til et hospital i Bochum i Tyskland.

 

Læs også

Så skete det igen: Kasteskyts fra bro rammer bilist på Fyn

 

Ved ulykken pådrog manden sig betydelige skader i hovedet, og det er derfor meget usikkert, om politiet på noget tidspunkt vil kunne afhøre ham.

- Det er først og fremmest rigtig trist, at mandens tilstand er så dårlig, men vi er selvfølgelig også kede af, at det næppe bliver muligt at få hjælp til sagens opklaring fra ham, siger politikommissær Michael Lichtenstein fra Fyns Politi.

Fyns Politi arbejder fortsat målrettet på at finde frem til, hvem der kastede to betonblokke på hver 30 kilo samt to brosten på hver 9,5 kilo ned over motorvejen.

 

Læs også

Lastbil ramt af æbler ved motorvejsbro: Nu har politiet anholdt én i sagen

 

Det var den ene af betonblokkene, der ramte den tyske bil, da familien var på vej hjem fra en ferietur i Sverige.

-Vi har endnu ikke fået resultatet af de sidste DNA-undersøgelser, men det ser ikke umiddelbart ud til, at det er ad denne vej, vi skal finde gerningsmanden, siger Michael Lichtenstein.

Fyns Politi har modtaget flere end 200 henvendelser fra borgerne i sagen, men mangler stadig netop den henvendelse, der kan føre frem til den eller de personer, der smed betonblokkene og brostenene ned på motorvejen.

 

Dagens Gossip