Hjælp: Hvem er ejeren til denne søde hund?

En sød lille Shih Tzu-hund er blevet fundet uden sin ejer. Politiet har ikke haft held med at finde ejeren, og nu deler de et billede af hunden i håb om, at andre kan hjælpe dem på vej.

I går aftes omkring klokken 21:30 blev en sød lille Shih Tzu-hund fundet ved en kro. Hunden var uden ejer, og beboeren valgte derfor at tage hunden med hjem, hvorefter vedkommende kontaktede politiet.

Politiet valgte derefter onsdag at tage hunden med en tur til dyrlægen, hvor de skulle finde frem til hundens ejer via et chipnummer. Politiet fik kontakt til en tidligere ejer af hunden, men det lykkedes altså ikke politiet at finde frem til hundens nuværende ejer, og de har derfor valgt at uploade et billede af hunden på nettet, så den forhåbentlig kan finde hjem til sin retsmæssige ejer.

Hunden blev rundet i den jyske by Rask Mølle, der ligger i nærheden af Horsens og Vejle. Her blev hunden fundet foran Rask Mølle kro, men hunden var alene og uden sin ejer.

Sådan ser hunden ud

Det er begrænset med informationer, som politiet har givet om den lille hun. Det vides dog, at det er en hund af racen Shih Tzu. Det er en tæve, og den er lys med lysebrune aftegninger. Den havde intet halsbånd på, men den var til gengæld chippet. Desværre var der ikke opdateret ejerskifte, og dermed var det kun oplysninger på en tidligere ejer, som politiet fandt frem til.

Skulle du have kendskab til den søde lille hund, så vil politiet meget gerne høre fra dig. Du kan tage kontakt til Sydøstjyllands Politi på telefonnummer 114.

Foto: Sydøstjyllands Politi

Politiet vil i første omgang gerne have fat i hundens nuværende ejer. Hvis dette ikke sker, så vil hunden formentlig blive sendt på internat, hvorefter der vil blive ledt efter en ny ejer til hunden.

Der er blevet fundet flere hittehunde i løbet af de seneste par måneder. Forleden var det en sød labrador, der var blevet væk fra sin ejer, ligesom der for nyligt også blev fundet en herreløs amstaff, der desværre skulle aflives.

Læs også

Hjælp: Hund har to dage til at finde sin ejer

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip