Hjælp: Hund har to dage til at finde sin ejer

En blot seks måneder gammel hund mangler sin ejer, og politiet beder nu om hjælp via internettet. De har passet hunden i otte dage, og hvis ikke ejeren er fundet indenfor to dage, så bliver hunden afhændet.

Østjyllands Politi er i færd med at lede efter ejeren til en hund, der blev fundet onsdag den 20. februar klokken 11:38 i Randers NV.

Hunden har været i politiets varetægt i løbet af den sidste otte dage, men det kan den ikke blive ved med, og politiet har derfor sat en deadline på den 2. marts. Hvis hundens ejer ikke er blevet fundet inden dag, vil hunden blive afhændet.

Politiet skriver, at der er tale om en muskelhund, der formentlig er af racen amstaff. Det er en blot seks måneder gammel tæve, som er lysegrå med hvis hals og hvide poter. Hunden har også en let genkendelig hvid spids på halen.

Hunden blev fundet på Grovebakkevej 11, hvor den var bundet fast til en bænk. Hvorvidt det er ejeren selv, der har efterladt hunden eller om der har foregået en forbrydelse, fortæller politiet ikke om i deres pressemeddelelse.

Hvis du har kendskab til hunden, eller ved hvem ejeren er, så kontakt Østjyllands Politi på 114.

Læs også

Ejer efterlod hund i 2 uger: Den blev aflivet på stedet

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip