Hjem Is-bil blev røvet på stille villavej - Sådan ser den ene gerningsmand ud

Foto: Mads Jensen/Ritzau Scanpix

En Hjem Is-bil blev røvet tirsdag aften, da chaufføren var ved at sælge is. Fyns Politi har et signalement på den ene af de to personer.

Der er ikke noget, der kan vække de gode gamle nostalgiske minder, som når Hjem Is-bilen pludselig kører ned af ens villavej, mens klokkerne ringer.

Det betyder nemlig, at der er mulighed for at købe lækre is lige foran ens hoveddør, og derfor plejer bilen altid at bringe smil og glade dage med sig.

Desværre fik føreren af Hjem Is-bilen nogle rigtig trælse kunder tirsdag aften, da han parkerede sin bil på en stille villavej i den nordøstlige del af Odense.

Læs også

DMI: Vi nærmer os frysepunktet på søndag

Hjem Is-manden var netop steget ud af sin bil, for at sælge kolde forfriskninger, da en lille sort personbil pludselig rullede op på siden. Ikke længe efter kørte bilen væk igen i meget høj fart, uden at de dog havde købt sig en is eller to.

Is-sælgeren blev mistænksom og gik derfor ind i bilen igen, og her kunne han se, at hans pung, der indeholdt byttepenge, var blevet stjålet. Han ringede derfor og anmeldte det til politiet.

Signalement

Ifølge Lokalavisen.dk, fortæller politiet, at de to mænd var meget tæt på at påkøre en anden bilist i en rundkørsel under deres flugt.

Politiet har fået et signalement på den ene af de to personer, og han beskrives således.

“Mellemøstlig mand på mellem 18 og 19 år. Han var cirka 160 cm høj og spinkel af bygning. Han var brun i huden, havde sort mellemlangt hår, og så havde han langt sort skæg. Manden talte dansk og var iført mørkt tøj”,

Hvis du skulle have oplysningerne om tyvene, der stjal fra isbilen, så vil Fyns Politi meget gerne have fat i dig. Du kan kontakte dem på telefonnummer 114.

Læs også

Pumaen er blevet spottet igen!

Find flere 112 Danmark nyheder her.

 

Dagens Gossip