Oversigt: 112 Danmark

Hjem Is-bil blev røvet på stille villavej - Sådan ser den ene gerningsmand ud

En Hjem Is-bil blev røvet tirsdag aften, da chaufføren var ved at sælge is. Fyns Politi har et signalement på den ene af de to personer.

Voldsomt: Kvinde faldt ned fra lejlighed efter flere knivstik

Politiet skulle mandag aften reagerer på et opkald om en kvinde, der var faldet ud af et vindue. Da de kom frem kunne de se, at kvinden også var blevet stukket flere gange.

Polske tricktyve flytter til Danmark, men de er ikke ude på at snyde danskerne

Københavns Politi har udsendt en advarsel til alle af en bestemt nationalitet. Polske tricktyve forsøger nemlig at snyde ved at udgive sig som politibetjente.

Vanedannende stof har spredt sig: Man kan hurtigt dø af det

Et utroligt vanedannende og livsfarligt stof er begyndt at sprede sig i Danmark. Hvis man indtager det, er der en risiko for, at ens vejrtrækning bliver lammet.

Børnelokker blev afvist af 3. klasses elev: Så forsøgte han at køre drengen ned

En rigtig ubehagelig situation opstod for en dreng i 3. klasse på Brørup Skole i går onsdag. Drengen blev forsøgt lokket ind i bilen af en børnelokker, men drengen afviste, og så blev børnelokkeren sur.

Efterlysning: Kraftig mand i grøn bil forsøgte at lokke 11-årig pige

Har du oplysninger, der kan hjælpe politiet med at finde en kraftig skaldet mand, der kører rundt i en flaskegrøn bil, så vil de meget gerne høre fra dig. Vedkommende forsøgte nemlig at lokke en 11-årig pige ind i sin bil.

Målrettet indsats fra politiet i disse uger: Det holder de særligt øje med

I de kommende fire uger vil politiet lave en målrettet indsats på mange danske veje, hvor de særligt holder øje med fire ting. Derfor skal man som billist være ekstra opmærksom, når man starter sin bil i dag.

Ad 728x90