Ingen spor: Forsvundet på 5. døgn – Nu sættes dronerne i brug

Politiet har fortsat ikke haft held til at finde den 83-årige demente Niels Kristian Nielsen, der nu er forsvundet på 5. døgn. De vil meget gerne have hjælp, så hvis du sidder inde med informationer, så tøv ikke med at kontakte politiet.

Siden fredag eftermiddag har den 83-årige Niels Kristian Nielsen været forsvundet. Han forlod sin bolig klokken 16:30, og siden er han ikke blevet set. Politiet er yderst frustrerede, da den 83-årige mand, der er begyndende til at være dement, ikke har efterladt sig nogle spor.

Enkelte mente at have set manden ved busholdepladsen ved færgeterminalen i Rønne, men det har desværre ikke ført noget med sig. Politiet valgte at sende dykkere i vandt omkring, for at finde ud af, om den ældre mand skulle være faldet i havet. Der har dog indtil videre ikke været nogle spor.

Politiet har derfor valgt at indsætte droner, som skal afsøge et større område nordøst for Rønne. Beredskabsstyrelsen vil blandt andet overflyve DGI-stadion, plejecentret Snorrebakken, Bofa, NCC, Porcelænssøen, Karolinsøen samt flere steder i jagten på den 83-årige mand.

Politiet er også begyndt at stemme dørklokker, så de kan forhøre sig om folk i nabolaget har tjekket deres garager og udhuse. Det er nemlig her, at politiet håber at kunne finde den 83-årige mand.

Sådan ser han ud

Politiet har fået beskrevet den 83-årige Niels Kristian Nielsen af familien, som værende en mand på 172 centimeter, som er af normal kropsbygning. Han skulle have gråt hår og fuldskæg, da han forlod sin bolig. Derudover var han iført en blå hue med en lille kvast, ligesom han var iført en halvlang mørkeblå jakke og et par sorte bukser.

Han er normalt gående, men vil muligvis være i nærheden af sin grå herrecykel.

Foto: Bornholms Politi

Familien fortæller også, at Niels Kristian er begyndende dement, så det er ikke sikkert, at han kan oplyse sit navn eller sin adresse. Det er ikke utænkeligt, at han vil være at finde i et udhus eller en garage i nærheden af Rønne.

Politiet vil meget gerne høre fra dig, hvis du skulle have set Niels Kristian, eller hvis du har oplysninger i sagen. Er det tilfældet, så bedes du kontakte Bornholms Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Efterlysning: Dement mand stadig forsvundet – Tjek garage og udhuse

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip