35-årig iransk mand bankede sin kone og deres spædbarn: Efter dommen blev han bedt om at tage hjem til sin familie

Polfoto (Johnny FrederiksenI) - arkivfoto.

Manden blev tirsdag dømt for vold mod sin kone og deres lille spædbarn, men han kunne efter dommen tage direkte hjem til sin familie på Sydsjælland.

Manden blev dømt for at have slået og klemt sin søn på kun én måned, men blev straks efter dommen bedt om at tage hjem til sin familie på Sydsjælland, da retten ikke fandt grundlag for at fortsætte varetægtsfængslingen af den voldelige mand.

- Han havde siddet varetægtsfængslet i to måneder, og da han ikke tidligere er dømt for noget som helst, så er der ifølge retten ikke tilstrækkelig risiko for, at han vil gøre det igen, siger anklager Rune Jensen til sn.dk.

Anklageren gik efter at få den 35-årige mand udvist af Danmark, men retten endte med at gøre udvisningen betinget med to års prøvetid, da manden har sine to børn her i landet, hvor familien bor i en etværelses lejlighed i Faxe Kommune.

Læs også

Bande af tricktyve anholdt i sidste uge - nu hærger de løs på hele Fyn

 

Den 35-årige mand blev også dømt for at have slået og bidt sin hustru, men retten fandt heller ingen grund til at tro, at manden ville genoptage sin voldelige adfærd mod kvinden.

Han blev dømt til tre måneders fængsel, men blev løsladt straks efter dommen, da han forinden havde rusket tremmer i omkring to måneder.

 

Dagens Gossip