Jysk ægtepar fandt mistænkelig knallert i carport og ringede 112: Så udtænkte betjentene en snedig fælde

Foto: Scanpix

Politibetjentene fandt hurtigt på en snedig plan for at finde frem til en mulig ejer af knallerten.

Den stod i carporten, som om at den hørte hjemme.

Men synet af scooteren undrede i den grad et aarhusiansk ægtepar, der slog alarm hos politiet mandag klokken 15.20, da parret kom hjem på deres adresse i Åbyhøj.

- En patrulje blev sendt til stedet, hvor betjentene kunne konstatere, at scooteren var stjålet, og at den tilhørte en 23-årig kvinde, som boede i nærheden, skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Men den korte afstand hjem til knallertens ejermand, var politiet overbeviste om, at knallerten var blevet stjålet og efterladt.

Læs også

Mand ringede panisk til politiet: ‘Jeg bliver forfulgt af et stort svin’

Men politiet ventede dog lidt med at levere knallerten tilbage i håbet om at gerningsmanden ville vende tilbage til åstedet, og derfor besluttede de to betjente at vente.

På adressen i Åbyhøj udtænkte de to betjente en snedig fælde. Foto: Google Maps

- Så imens den ene betjent orienterede sig i området, blev den anden på stedet for at holde vagt, hvis en mulig gerningsmand skulle vende retur for at hente scooteren. Betjenten gemte sig bag carporten, og kl. 16.00 var der bid, skriver Østjyllands Politi i deres pressemeddelelse.

En 15-årig dreng kom traskende op til knallerten med en dunk benzin, som han ville hælde på tanken. Derefter stak betjenten hovedet frem fra sit skjulested, hvor de kunne anholde den 15-årige dreng og sigte ham for brugstyveri.

Læs også

Jyske betjente spotter havebord fastspændt på bil: Tager ét kig på føreren og afslører forbrydelse

Han nægtede sig dog med det samme skyldig i anklagen, og fortalte politiet at han havde hjulpet med at hente brændstof til scooteren.

Den rigtige ejermand af scooteren fik sit køretøj retur, og kommunen samt den 15-årige drengs forældre blev underrettet om tyveriet. 

Forskere: Rengøringsvanvid kan give børn dødelig sygdom

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip