Kæmpe drama i Rema 1000: 51-årig mand gik amok

Foto: Shutterstock

En 51-årig mand gik så meget amok i Rema 1000, at man var nødt til at tilkalde politiet.

En 51-årig mand dukkede torsdag eftermiddag op i Rema 1000 i Gørlev. Om det var med det formål at købe ind til aftensmaden, vides ikke.

Læs også

TIlbagekalder chips: Indeholder kræftfremkaldende stof

Hvad der til gengæld er en realitet er, at han har status som uønsket kunde i den pågældende forretning, hvorfra han også tidligere er blevet bortvist flere gange.

Af denne grund fik han hurtigt at vide, at han ikke var velkommen og derfor skulle forlade butikken. Tilsyneladende tog den 51-årige mand ikke særlig pænt imod denne besked.

Det medførte, at personalet i Rema 1000 måtte ringe til politiet klokken 14.48, da der opstod et slagsmål mellem den mandlige kunde og personalet.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi ifølge TV2 ØST.

Straks blev en patruljevogn sendt ud til stedet, hvor de fik overdraget den 51-årige mand, der var blevet tilbageholdt af butikspersonalet samt et par kunder, der havde været til stede i forretningen.

Ifølge TV2 ØST var det butikkens leder, Thomas Nielsen, det gik udover. Han måtte efterfølgende en tur på skadestuen, hvor han blev undersøgt og behandlet for skader efter et slag i ansigtet.

Butikslederen fortæller til TV2 ØST, at han er glad for, at det var ham, der blev inddraget i situationen, da han ikke ønsker, at hans medarbejdere skal ende i en sådan situation.

Den 51-årige mand blev naturligvis anholdt af betjentene fra Midt- og Vestsjællands Politi. Efterfølgende er han blevet sigtet for vold og er blevet afhørt i sagen.

Manden er kendt af politiet, da han tidligere har haft en voldelig og truende adfærd, som har bragt ham i politiets varetægt.

Læs også

Mette Frederiksen deler advarsel

Efter endt afhøring blev manden, der er fra Gørlev, løsladt, men sagen er ikke slut endnu. Han kan nemlig forvente at blive indkaldt til et retsmøde, hvor voldssagen skal afgøres.

 

Dagens Gossip