Kvinde fundet død efter uhyggeligt opkald

Ane Sørensen

362 uger siden

|

10/08/2017
112
Foto: Polfoto/Kenneth Meyer
Foto: Polfoto/Kenneth Meyer
Politiet har sigtet en mand, efter en kvinde blev fundet død i en lejlighed i Køge onsdag eftermiddag.

Dagens topnyheder

Onsdag eftermiddag klokken 17.05 modtog Midt- og Vestsjællands Politi et opkald fra en fåmælt mand, som oplyste, at de kunne finde en død person i en lejlighed på Fasanvej i Køge.

Her fandt politiet en livløs kvinde, som kort efter blev erklæret død. Kvinden havde ikke nogen identitetspapirer på sig, og lejlighedens beboer var ikke til stede.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Foto: Polfoto/Kenneth Meyer

Politiet betragtede fundet af den døde kvinde som mistænkeligt og tilkaldte derfor kriminalteknikere og en retsmediciner, som skulle foretage de indledende undersøgelser i lejligheden i samarbejde med efterforskerne.

Politiet kender endnu ikke identiteten på den fundne kvinde, som torsdag skal undersøges yderligere på Retsmedicinsk Institut i et forsøg på at identificere hende og forhåbentlig fastlægge dødsårsagen.

Lejlighedens beboer er en 59-årig mand fra Køge, som politiet efterfølgende har søgt efter. Manden blev fundet onsdag klokken 21.30, efter han havde henvendt sig på et sygehus, hvor personalet vidste, han var eftersøgt.

Foto: Polfoto/Kenneth Meyer

Manden er i politiets varetægt, til de får resultaterne fra de yderligere undersøgelser af kvinden på Retsmedicinsk Institut. Han bliver fremstillet i grundlovsforhør klokken 13.00 ved Retten i Roskilde, som sigtet for manddrab, da han mistænkes for at have forvoldt kvindens død.

Grundlovsforhøret bliver afholdt for lukkede døre af hensyn til den fortsatte efterforskning i sagen.

34-årig mand fik sin forsvundne pung retur: Da han kiggede i den, kunne han ikke tro sin egne øjne