Lige nu: Politiet eftersøger dement kvinde med helikopter - Tjek jeres haver og udhuse

En 55-årig dement kvinde er forsvundet fra sit plejehjem onsdag aften, og hun er fortsat ikke blevet fundet. Politiet har sendt helikoptere i luften, og de håber at finde hende i løbet af formiddagen.

Onsdag aften forsvandt en dement kvinde fra sit plejehjem, og politiet har med hundepatruljer ledt efter hende det meste af natten. Torsdag morgen er helikoptere nu sat på sagen, og politiet håber, at befolkningen kan hjælpe med at finde den 55-årige kvinde, der måske kan gemme sig i et skur.

Den 55-årige kvinde bor normalt på plejehjemmet, Tornhøjhaven, og hun blev sidst set omkring klokken 17.30. Tornhøjhaven ligger i Aalborg Øst, og det er i dette område, at politiet nu leder efter kvinden, der lider af demens.

Læs også

Unge danskere har en rigtig “klam” vane - Gør du det også?

“Vi har ikke noget at gå efter lige nu. Vi håber, at nu hvor folk vågner, at der er nogen, der ser hende et eller andet sted. Vi leder i Aalborg Øst, fordi det er her, hun plejer at være, men hun kan lige så godt være taget til midten af byen eller andre steder,” fortæller vagtchef hos Nordjyllands Politi, Poul Fastergaard, ifølge TV 2 Nord.

Signalement af kvinden

Den 55-årige kvinde skulle efter sigende være i god fysisk form, og hun bevæger sig hurtigere end normalt. Derfor skulle det være svært at se, at kvinden lider af demens.

Derudover er hun cirka 165 centimeter høj. Hun er slank af bygning, hun har skulderlangt gråligt hår og så var hun iført en sort-hvid striktrøje og kort dunjakke, da hun forlod plejehjemmet onsdag aften.

Politiet håber, at hun bliver set i løbet af formiddagen, og de opfordrer samtidig til, at folk kigger i deres haver og udhuse, da hun måske kan have søgt ly sådan et sted. Hvis ikke det lykkes at finde kvinden inden for de næste par timer, så kan det være, at politiet vil udvide deres eftersøgning, så hjemmeværnet bliver draget med ind over. Det fortæller Poul Fastergaard.

Skulle du støde på den efterlyste kvinde, så kan du rette kontakt til Nordjyllands Politi på telefonnummer 114.

Læs også

Mindst en million danske huse er ramt: Det bør fjernes hurtigst muligt

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip