Luskede sig til samleje med sovende kvinde: Nu har han fået dom

Foto: Shutterstuck

En 35-årig københavner tog sig lidt for store friheder under en fest.

En domsmandsret i Københavns Byret har netop sendt en 35-årig mand bag tremmer for på ulovligvis at have tilsneget sig samleje med en kvinde, der gik tideligt i en seng under en fest, skriver BT

Tilbage i januar i år lagde en kvinde sig til at sove under en fest i en lejlighed på Jægersborggade i København. Med ørepropper i ørerne og slukket lys lå hun i et soveværelse, da en 35-årig mand sneg sig ned i sengen bag hende. 

Læs også

4-årig dreng voldtaget af asylansøger på toilet

Kvindens kæreste, som også var til stede ved festen, havde sagt, at han ville komme ind til hende lidt senere, derfor troede kvinden, da hun vågnede ved at blive kysset på munde, at det var kæresten. 

Derfor gjorde hun ingen indsigelser, da han tog hendes trusser og t-shirt af og kyssede hende vildt. Først efter lidt tid opdagede kvinden, at det ikke var hendes kæreste, hun havde sex med.

Domsmandsretten i Københavns Byret kvitterede med fire måneders ubetinget fængsel for at tilsnige sig samleje med en person, der forveksler gerningsmandne med en anden, derudover skal den 35-årige betale en tortgodtgørelse på 15.000 kroner og en erstatning på 4000 kroner til kvinden. 

Læs også

Stærk billedserie viser, hvilket tøj kvinder havde på, da de blev voldtaget

 

 

 

Dagens Gossip