Mand død efter frygtelig ulykke

Foto: Presse-fotos.dk

Sent lørdag aften mistede en mand livet i en frygtelig ulykke.

En 37-årig mand har sent lørdag aften mistet livet i en alvorlig trafikulykke. Ulykken skete, da to biler stødte frontalt sammen på en landevej.

Læs også

Kvinde tog til dyrlæge med sin hund: Var 570.000 kroner rigere, da hun vendte hjem

Det skriver Horsens Folkeblad.

Ifølge vagtchef Torben Møller fra Sydøstjyllands Politi er der tale om en ulykke, der fandt sted på Nørre Snedevej ved Hvirring, der ligger vest for Horsens. Han oplyser også, at den fatale ulykke fandt sted kort før midnat.

"Føreren af den ene bil afgår desværre ved døden i den forbindelse," fortæller han til Horsens Folkeblad og bekræfter dermed mandens dødsfald.

Foto: Presse-fotos.dk

Efter den voldsomme ulykke, var både politi og redningsmandskab massivt til stede på ulykkesstedet. Af denne grund var Nørre Snedevej også lukket i en længere periode natten til søndag.

Ifølge Horsens Folkeblad var det både politi, ambulance, redningsmandskab og en lægehelikopter, der blev sendt til stedet, men den 37-årige mands liv stod ikke til at redde.

Efter et stykke tid, blev bilerne flyttet ind til siden, hvorefter der blev åbnet op for trafikken, da man vurderede, at bilerne ikke længere ville være til gene for trafikken.

Foto: Presse-fotos.dk

I den anden af de to biler, der var involveret i ulykken, var det en ældre herre i 60'erne fra Midtjylland, der sad bag rattet. Han slap dog fra uheldet med mindre skader.

Efter ulykken, blev der sendt en bilinspektør ud til stedet, der fik til opgave at undersøge, hvordan den fatale ulykke kunne ske.

Der er dog endnu intet meldt ud i denne forbindelse, og da Presse-fotos.dk talte med vagtchefen, forklarede han blot, at han ikke kunne sige andet, end at den ene af bilerne kørte over i den modsatte vognbane.

Foto: Presse-fotos.dk

"Den ene bil er angiveligt kørt over i modsatte vognbane. Mere kan jeg ikke sige om sagen endnu," fortæller vagtchefen.

Mandens pårørende er underrettet.

Læs også

Fly måtte nødlande som følge af voldsom turbulens: Så kom en chokerende melding over højtaleren

 

Dagens Gossip