Mand ringede panisk til politiet: ‘Jeg bliver forfulgt af et stort svin’

Foto: Shutterstock

En mand var overbevist om, at en gris forfulgte ham, og derfor måtte han alarmere politiet.

De troede, at det var en joke, da manden ringede ind til alarmcentralen.

Da klokken nærmere sig halv seks om morgenen, måtte der tydeligt være tale om en fuld mand på vej hjem fra byen, der tog gas på politiet.

Men mandens tydelige nervøse vejrtrækning i telefonen fik alligevel politiet i North Ridgeville i Ohio, USA til at køre ud.

Og ganske rigtigt blev manden, der i øvrigt var pinligt ædru forfulgt af en gris, da han stod ved togstationen i byen Elyria.  

Læs også

Sophie fik taget billede af datter på ferie: Da fotografen ser billedet, spotter hun farlig sygdom

- Da patruljen nåede frem mødte de en meget ædru mand, der rent faktisk blev forfulgt af en gris. Politibetjent Kuduzovic formåede at møve grisen ind i politibilen, skriver politiet, der har delt et billede af grisen, der på behagelig facon sidder på bagsædet i politibilen.

- Den befinder sig nu sikkert i et hundebur på stationen, skriver North Ridgeville Police Department, skriver politiet og frabeder sig desuden yderlige øgenavne, da politiet i USA og England ofte omtales som ‘pigs’.

Grisen sad på bagsædet og hyggede sig hos politibetjenten, der reagerede på alarmopkaldet.  Foto: Facebook

Historien om den kække gris, har siden spredt sig overalt på de sociale medier, hvor mere end 30.000 har liket billedet af grisen, der blev børt rundt på bagsædet som en royal.   

Læs også

Forældre raser over lærer: Tvinger elever til at drukne vaskebjørne

Siden er den glade og nysgerrige gris blevet returneret til sin ejer, men historien melder desværre ikke noget om, hvordan at grisen var kommet ud på tur til at begynde med.   

Se selv hele opslaget her: 

8 overraskende ting, du ikke vidste om tissemanden

 

Dagens Gossip