Medarbejder i Rema 1000 mødte på arbejde til vanvittigt syn: Hvad sker der?

Emil Ryttergaard

369 uger siden

|

15/06/2017
112
Foto: Rema 1000
Foto: Rema 1000
Det var en noget særlig parkering, der fik medarbejdere og kunder i Rema 1000 til at tabe kæben. En bil var i nattens løb blevet placeret på taget af bygningen.

Dagens topnyheder

- Jeg stoppede da lige op, og var næsten ved at køre galt, da jeg så det imorges. Men bagefter så trak jeg jo lidt på smilebåndet, siger 29-årige Torben Hansen, der er købmand i Rema 1000 i Hillerød. 

I løbet af nattens mulm og mørke havde ukendte gerningsmænd nemlig præsteret at parkere en sølvgrå bil på taget af forretningens vognskur, hvor butikkens indkøbsvogne står låst sammen. 

- Vi startede med at anmelde sagen til politiet, der har spærret området af. Vi ved dog ikke, om det er hærværk eller en spøg, men det lader vi politiet om at finde ud af, siger Torben Hansen til Dagens.dk.

Nu venter butikschefen på at en kran skal komme og flytte bilen væk, og ifølge Torben Hansen har politiet fundet frem til bilens ejer. 

- Nu må vi se, hvor sagen ender, og det er sandsynligt, at vi sender et erstatningskrav på taget, hvis der er kommet skader, siger Torben Hansen, der dog kan bekræfte, at bilen er skaber stor interesse fra butikkens kunder. 

Foto: Torben Hansen

- Blikfanget er meget godt, og mange kunder stopper op og tager billeder og selfies. Men jeg kan ikke forestille mig at det får omsætningen til at stige i butikken, siger han grinende til Dagens.dk.

Se selv butikkens opslag om den noget besynderlige parkering her: