Mistænkelige dødsfald i dansk feriebolig

Foto: Christian Lindgren / Ritzau Scanpix

Syd- og Sønderjyllands Politi har netop udsendt en pressemeddelelse, hvori de fortæller, at de to afdøde tyskere der blev fundet i en dansk feriebolig i går, er mistænkelig.

Syd- og Sønderjyllands Politi har udsendt en pressemeddelelse, hvori de fortæller, at de er i færd med at undersøge to mistænkelige dødsfald i en dansk feriebolig i Arrild.

Der er tale om to ældre tyskere, der er fundet døde i den feriebolig, hvor parret har holdt ferie, men politiet mener, at der er noget mistænkeligt over dødsfaldene.

Læs også

Advarsel: Nu er dansk hund også på mystisk vis død! - Vær opmærksom på disse symptomer

Teknikere og hundepatrulje på stedet

De to ældre tyskere statsborgere blev fundet onsdag ved 17-tiden i deres feriebolig i nærheden af Toftlund. De første undersøgelse har ikke kunnet redegøre for, hvordan dødsfaldene er fundet sted. Politiet kalder det derfor et mistænkeligt dødsfald, som det rutinemæssigt skal kaldes, når de første undersøgelser ikke har givet pote.

Derfor vil beboere i området også bemærke, at der i øjeblikket er teknikere samt hundepatruljer på stedet, som skal lede efter diverse spor, så det kan blive opklaret, hvordan det ældre tyske ægtepar pludselig omkom.

Syd- og Sønderjyllands Politi har ikke yderligere at oplyse, men de fortæller, at pårørende til de to ældre tyskere er ved at blive underrettet, og at politiet vil fortælle nærmere detaljer på henholdsvis twitter og i nyhedsbrev, når de har nye informationer om dødsfaldene.

Læs også

Kommune har lavet stor fejl til 42 millioner kroner: Se om du får penge tilbage

 

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip