Nabo til undersøgt sø har opsigtsvækkende teori: ‘Emilie Meng må være blevet flyttet’

I denne uge undesøger politiet igen den sø i nærheden af Borup, hvor Emilie Meng blev fundet dræbt i 2016.

Mandag kunne Dagens.dk skrive, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har valgt at gen-undersøge den lille sø, hvor liget af den 17-årige Emilie Meng blev fundet juleaftensdag 2016.

Gennemsøgningsarbejdet fandt tirsdag sted med deltagelse fra både politiet, Forsvaret og Beredskabsstyrelsen, der undersøgte området - blandt andet med metaldetektorer.

Naboen til søen, der har haft sine køer gående på en tilstødende mark, der er en del af det område, som man nu undersøge igen, har dog sin egen teori omhandlende mordet på den unge pige.

Læs også

Har du en iPhone? Så bør du gøre dette i dag

Naboen, der ønsker at være anonym, har til Dagbladet Køge fortalt, at han dagligt i 20 år har luftet sin hund ved søen, og at han ikke tror på, at den dræbte pige kan have ligget der, siden hun forsvandt f10. juli 2016. 

Ifølge ham ville han nemlig have fundet hende længe før, den unge pige dukkede op juleaftensdag 2016.

- Det er ikke en sø om sommeren, der er kun vand der i vinterhalvåret. Jeg har gået der få meter væk hver dag med min tyske hønsehund. Det kan ikke lade sig gøre, at hun har ligget der, slår naboen fast og hentyder dermed til, at liget af Emilie Meng må være blevet placeret i området på et langt senere tidspunkt, end politiet antager.

Læs også

Pas på denne konkurrence: Mere end 8.000 danskere er allerede gået i fælden

Samtidig slår manden fast, at hans teori ikke nødvendigvis deles af politiet.

- Men jeg føler ikke, at politiet har lyttet til os, forklarer naboen.

Findestedet, der ligger i nærheden af Borup mellem Køge og Ringsted, er tidligere blevet grundigt undersøgt, men den ekstraordinært varme sommer har nu givet politiet mulighed for yderligere undersøgelser, som man ikke har kunne foretage tidligere. Det skyldes, at søen nu er delvist udtørret.

 

Dagens Gossip