Nøgen mand rørte ved sig selv og stak af i bil

Politiet fik en noget speciel anmeldelse i går, da de skulle sætte efter en nøgen mand i en bil.

Det er ikke mange uger siden, at politiet i Tyskland stoppede en mand for at køre nøgen rundt på scooter. Nu er turen så kommet til Danmark, hvor en nøgen mand stak af i en bil.

Hele episoden fandt sted onsdag middag, da politiet modtog en anmeldelse klokken 13:01 fra en mand i Snekkersten. Manden havde gået en tur på stranden, da han pludselig så en nøgen mand, der sad og rørte ved sig selv.

Læs også

Efterlysning: Kraftig mand i grøn bil forsøgte at lokke 11-årig pige

Det syn var manden ikke synderligt begejstret over, så han fortalte den nøgne mand, at han skulle få noget tøj på, ellers ville han kontakte politiet.

Så stak den nøgne mand af

Den nøgne mand havde ikke lyst til at få besøg af politiet, men i stedet for at iføre sig noget tøj, skyndte han sig at løbe væk fra stranden og op i en parkeret bil. Derfra kørte han nøgen videre. Det fortæller sn.dk via Nordsjællands Politi.

Manden der kontaktede politiet, nåede at notere den nøgne mands nummerplade, og de informationer overgav han til politiet. Nordsjællands Politi oplyser derfor, at de skal undersøge, om der er en sammenhæng mellem den nøgne mand og bilens registrerede ejer.

Skulle det ikke være tilfældet, er politiet formentlig interesserede i at høre fra borgere, der skulle have set den nøgne mand, der kørte væk fra stranden i Snekkersten onsdag middag.

Læs også

Mor vil have 14-årig datter til at få plastikoperationer: “Grimme mennesker kommer ingen vegne”

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip