Nu frygter også politiet for den forsvundne familie fra Østjylland

Skrevet af Nils Würtzenfeld

410 uger siden

|

10/07/2016

Dagens topnyheder

Lørdag eftermiddag efterlyste Østjyllands Politi et ægtepar fra Låsby og deres 42-årige søn, som stærkt bekymrede pårørende ikke havde kunnet få kontakt med siden torsdag.

Nærmere bestemt er der tale om Kirsten og Jørgen Kragh på henholdsvis 69 og 74 år samt sønnen Lars Kragh på 42 år, der bor i Uggelhuse ved Assentoft.

På tidspunktet for efterlysningen gav politiet udtryk for, at man håbede, at de tre ikke har været udsat for en forbrydelse. Ligeledes udtrykte man fra politiets side, at man regner med og håber på, at de bare har glemt at give lyd fra sig.

Under et døgn efter denne meddelelse ser politiet nu anderledes alvorligt på familiens forsvinden.

For selvom der er på nuværende tidspunkt ikke noget afgørende nyt i sagen, så har politiet i en pressemeddelelse søndag forklaret, at de har undersøgt Lars Kraghs bopæl i Uggelhuse, og at de foreløbige resultater gør, at politiet nu deler de pårørendes bekymring og frygter, at der kan være sket de tre personer noget.

Desuden efterlyses også Kirsten og Jørgen Kraghs koksgrå VW Golf med reg. nr. BG 20 671. Politiet har oplysninger om, at bilen er set cirka kl. 10.00 lørdag.

Østjyllands Politi hører fortsat meget gerne fra borgere, der måtte have viden om de tre personers færden. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 8731 1448 eller til nærmeste politi på telefon 114.

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler: