Nye spor i sagen om drabet på gravide Louise: Nu går politiet efter helt konkrete navne

Politiet har fået mange henvendelser og tips i sagen om det bestialske drab på 32-årige Louise Borglit. Nu undersøger de navngivne personer.

Københavns Vestegns Politi har fået mange henvendelser og tips i sagen om det bestialske drab på 32-årige Louise Borglit.

Den gravide kvinde blev fredag aften fundet myrdet i Elverparken i Herlev, hvor hun af en ukendt gerningsmænd blev stukket ihjel med en kniv.

Politiet har for tiden travlt med at se videoovervågning igennem i efterforskningen, og de skal også undersøge konkrete navne.

- Vi har fået navne på konkrete personer ud fra det signalement, vi har sendt ud af en mulig gerningsmand, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose til BT.

En forbipasserende kvinde har tidligere forklaret til politiet, at hun så en spinkel mand på omkring 30 år, som løb ud fra parken.

Det kvindelig vidne har sagt, at manden løftede opgivende med armene, før han løb retur ind i parken - og kort efter hørte hun et højt skrig. 

Politiet har også brugt tid på at undersøge en golden retriever ved navn Maggi, da hunden måske har nøglen at løse mysteriet om det voldsomme drab.

Foruden den ukendte gerningsmand er hunden det eneste levende væsen, som overværede mordet på den gravide kvinde.

Louise Borglit var ude at lufte hunden, da hun mistede livet i mødet med den ukendte person.

Hunden sad trofast ved siden af Louise Borglit, da hun slemt tilredt blev fundet af en forbipasserende i parken i udkanten af hovedstaden.

Familiehunden sad stadig ved den døende kvinde, da politi- og ambulancefolk lidt senere ankom til stedet.

- Vi har undersøgt den i et vist omfang for at se, om der var synlig afsmitning på hunden. For det var da også vores tanke, at den kunne have været tæt på gerningsmanden, sagde vicepolitiinspektør Peter Malmose i går til Ekstra Bladet.

 

Dagens Gossip