Nye spor i sagen om forsvundne Emilie: Politiet ransager endnu en adresse

Politiet gik til formiddag i gang med at ransage et hus i korsør. Det er allerede blevet ransaget tre gange tidligere. Men nu oplyser politiet, at et andet hus også har vakt ordensmagtens interesse og er ved at blive undersøgt.

Det er ikke kun et hus, men to, som lige nu bliver gennemgået med en tættekam af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ifølge TV2 Øst har politiet fået nye oplysninger, som har gjort det relevant at undersøge de to adresser. 

Det ene hus har tidligere været i politiets søgelys og er blevet ransaget tre gange før. En fjerde gang var politiet på besøg i huset, efter private frivillige angiveligt havde udført ulovlig overvågning af huset. Den overvågning tog de frivillige op, fordi en nabo angiveligt havde hørt lyde fra en kvinde, der skreg på sin mor inde i huset.

Læs også

Frivillige gik langt over grænsen i jagten på Emilie: Politiet advarer folk mod at blande sig

Så vidt vides er det andet hus, politiet lige nu interesserer sig for, ikke blevet ransaget før.

- På baggrund af de oplysninger har vi vurderet, at det er nødvendigt at være til stede på mere end en lokalitet, siger politiinspektør Kim Kliver og tilføjer:

- Jeg kan ikke komme ind på karakteren af oplysningerne, men jeg kan bare sige, at vi er meget fokuserede på at følge de spor, der er, i forsøget på at finde Emilie eller finde noget, der kan føre os videre i efterforskningen.

Kim Kliver oplyser, at politiet går meget grundigt til værks i ransagningen. Det gør de dels i håb om at finde spor efter Emilie, men også for eventuelt at kunne udelukke, at adresserne eller personerne på dem har noget med den 18-årige piges forsvinden at gøre.

- Vi skylder Emilie, hendes pårørende og folk i området at skaffe vished om, hvorvidt der er spor her, siger politiinspektøren.

Læs også

Emilies hjerteveninde med chokerende nyt: Nogen åbnede vores hoveddør

På gaden ud for adresserne er politiet set med meget udstyr, blandt andet koben og elektrisk værktøj.

Sporløst forsvundet
Emilie Meng forsvandt om morgenen søndag den 10. juli, efter hun skiltes fra nogle veninder på Korsør Station. Pigerne havde festet sammen i Slagelse.

Det sidste spor af den 18-årige pige er fra overvågningen fra stationen, da hun bevægede sig hjem mod sit og familiens hus, der ligger omtrent 3,5 kilometer væk fra banegården.

Læs også

Lastbilchauffør blev sigtet for drab på Emilie Meng i august måned

Frivillige og politiet har gennemført mange store eftersøgninger uden held.

Læs hele vores dækning af sagen her.

 

 

Dagens Gossip