Lastbilchauffør blev sigtet for drab på Emilie Meng i august måned

10. juli forsvandt Emilie Meng efter en bytur med nogle veninder. Nu er der oplysninger i sagen, der viser, at en 33-årig mand blev sigtet og fik sin grund gennemsøgt for mulige gravsteder, selvom liget ikke er fundet. Den sigtede står nu selv frem og fortæller sin side af historien.

En 33-årig lastbilchauffør fra Kolding-området blev ifølge BT sigtet den 30. august for den forsvundne 18-årige kvinde Emilie Mengs forsvinden.

Oplysningerne har ikke været fremme før nu, hvor både politiet og den sigtede selv bekræfter sigtelsen overfor mediet. 

Manden er renset for al mistanke, men profilen har tilsyneladende passet på dét, politiet mente kunne være sket; et drab, samt dét der tilsyneladende kunne være en plausibel gerningsmand; manden er tidligere straffet for en sædelighedsforbrydelse og er ansat som lastbilchauffør i Sønderjylland, hvorfor han selvsagt kunne have kørt til Korsør, hvor Emilie forsvandt fra den 10. juli. 

Læs også

Missing People trækker sig fra jagten på Emilie Meng: Vi vil ikke blandes ind i al den virvar

Den mistænkte blev kørt fra sit hjem nær Kolding og helt til Slagelse, hvor han sov en nat i arresten og blev afhørt af politiet. Han står nu selv anonymt frem med sin side af historien og kritiserer politiet for deres håndtering af sagen:

- Min kone og jeg sad i august måned stille og roligt og hyggede os en aften. Pludselig banker det på døren, og så går min kone ud og åbner, og så står der fire betjente uden for min dør og siger, at de skal ind og snakke med mig, og så anholder de mig klokken 19:53 og siger, jeg er anholdt og sigtet for Emilie Mengs forsvinden, fortæller kilden, der bruger fornavnet "Emil" til BT. 

Det var en tidligere ven af den sigtede, der anmeldte ham til politiet, efter at de to havde en telefonsamtale om Emilie Meng, som vennen tilsyneladende fandt mistænkelig. Der var bare ét problem med den efterfølgende anholdelse; lastbilens gps-overvågningsudstyr viser, at lastbilchaufføren ikke befandt sig på Sjælland på dagen for pigens forsvinden. 

Han er dermed fri igen og er utilfreds med, at 16 betjente gennemsøgte hans hus og grund for potentielle gravsteder samt inddrog hans computer, telefon og andet elektronisk udstyr, inden hans alibi blev tjekket ordentligt. 

- Jeg har det skidt med det. Det går ud over min familie, og det er jeg lidt træt af. Og grunden til, at jeg gerne vil fortælle om det, er, at selvfølgelig skal politiet tage anmeldelser alvorligt, men jeg synes, de gjorde et for stort nummer ud af det. De kan jo godt lægge to og to sammen og tjekke mit alibi, før de kommer ud med 16 mand og gennemsøger mit hjem, uddyber han over for BT. 

Læs også

Emilie Meng offer for grove vittigheder: Hemmelig gruppe laver grin med den forsvundne pige

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip