Parkeringskiks hos Netto: Endte helt galt for 19-årig kvinde

Foto: Shutterstock.com

Det gik slet ikke som forventet for den unge kvinde.

Det handler om at koncentrere sig, når man skal bakke med en bil. Det måtte en 19-årig kvinde fra Solrød sande i går aftes.

Læs også

Her er den første person der vaccineres med den 'danske'-vaccine

Klokken 20.42 var hun nemlig skyld i et uheld foran Netto på Trylleskov Allé i Karlstrup. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten. Hun bakkede ud fra en parkeringsbås, og i den forbindelse lykkedes det kvinden at påkøre supermarkedets facade. Men her slutter historien ikke. 

Politiet ankom

For da en patrulje kørte frem til Nettos parkeringsplads, kunne de konstatere andet end en bulet bil. Det viste sig nemlig, at den 19-årige kvinde aldrig havde taget et kørekort, så hun blev sigtet for kørsel uden førerret.

Det handler om at koncentrere sig, når man skal bakke med en bil. Det måtte en 19-årig kvinde fra Solrød sande i går aftes. Foto: Shutterstock.com

Derudover blev bilens ejer sigtet for at overlade føringen af sin bil til en person uden kørekort. Politiet registrerede uheldet, og den 19-årige kan forvente at høre mere fra politiet i sagen, oplyser politiet i døgnrapporten.

Læs også

Så stor sandsynlighed er der for ‘Hvid Jul’ i år

 

 

 

 

Dagens Gossip