Politiet advarer: Det er livsfarligt

Foto: Shutterstock.com

Grundet det farlige vejr i går og de kommende dage, har politiet følt sig nødsaget til at advare folk mod at opholde sig visse steder.

Der var en kraftig blæst over Danmark i går, der balancerede på grænsen til storm.

Den kraftige blæst betød også, at vandstanden var forhøjet flere steder, og det fik stor betydning for en mor og hendes lille søn.

Læs også

Specielt billede deler vandene: Kan du se hvilket dyr, dette er?

En 41-årig kvinde og hendes otteårige søn blev nemlig skyllet i havet, da de blev fanget af en kæmpebølge på molen ved Nørre Vorupør. Fire personer sprang i vandet, og fik reddet moren og hendes søn i land, og heldigvis er de nu uden for kritisk tilstand.

Her skal du ikke gå ud

Det beretter Midt- og Vestjyllands Politi om, og de kommer samtidig med en advarsel.

De opfordre nemlig til, at man på ingen måde går ud på moler og høfder disse dage, hvor DMI har udsendt en kategori 2-varsel

“Lad være med at gå ud på moler og høfder” lyder det fra vagtchef Henrik Nielsen fra Midt- og Vestjyllands Politi ifølge Tv2.

Det er ikke kun politiet der opfordrer til, at man holder sig væk i øjeblikket, det samme gør Forsvaret.

“Der er kraftige vindstød ved vestkysten i øjeblikket. Forsvaret opfordrer folk til at holde sig væk fra moler og lignende. Pas på hinanden,” fortæller de.

Ifølge DMI vil der være forhøjet vandstande på kysterne i Danmark indtil onsdag aften, hvor det langsomt skulle gå i sig selv igen. Indtil da vil der altså være en kategori 2-varsel.

Læs også

Par begravede deres to-årige datter i sandet for at dyrke sex i havet

 

 

Dagens Gossip