Se billederne: Lastbil stod i flammer

Skrevet af Elo Christoffersen

|

26/08/2013
112
En lastbil fra TJW Transport stod i flammer mandag aften. Branden brød ud i motorrummet på lastbilen ved krydset Tankedalsvej/Vonsildvej i Kolding. Det skete kort før klokken 20. Danske sange - De mest poplulære danske sange gennem tiderne. Her finder du tekst og melodi til klassiskere som Midsommervisen og Sensommervise. Lastbilchaufføren fik sig reddet ud af den brændende lastbil. Kolding Brandvæsen stillede med flere brandbiler for at få slukket branden. Chaufføren havde indåndet røg ved branden og blev behandlet af ambulancefolk på stedet. Om han blev kørt til tjek på Kolding Sygehus er endnu uvist. Pension - Er du klar til at gå på pension? Hvis ikke, så bør du læse disse vigtige informationer om folkepension og ældrecheck. Førerhuset i lastbilen stod ikke til at redde og udbrændte. Se billederne nedenunder...... Det bedste lån - Er din økonomi presset eller har du brug for et hurtig lån til at købe en ny computer? Så se vores guide over de bedste og billigste lån her.

Dagens topnyheder

En lastbil fra TJW Transport stod i flammer mandag aften.

Branden brød ud i motorrummet på lastbilen ved krydset Tankedalsvej/Vonsildvej i Kolding. Det skete kort før klokken 20.

Danske sange - De mest poplulære danske sange gennem tiderne. Her finder du tekst og melodi til klassiskere som Midsommervisen og Sensommervise.

Lastbilchaufføren fik sig reddet ud af den brændende lastbil. Kolding Brandvæsen stillede med flere brandbiler for at få slukket branden.

Chaufføren havde indåndet røg ved branden og blev behandlet af ambulancefolk på stedet. Om han blev kørt til tjek på Kolding Sygehus er endnu uvist.

Pension - Er du klar til at gå på pension? Hvis ikke, så bør du læse disse vigtige informationer om folkepension og ældrecheck.

Førerhuset i lastbilen stod ikke til at redde og udbrændte.

Se billederne nedenunder......

Det bedste lån - Er din økonomi presset eller har du brug for et hurtig lån til at købe en ny computer? Så se vores guide over de bedste og billigste lån her.