Sikke en klovn: Georgier drak fanta under røveri - Nu bliver han smidt ud af Danmark

Det kom til at koste en georgier noget så eftertrykkeligt, da han drak en Fanta, mens han begik et røveri. Manden glemte nemlig at rydde op efter sig, og så kunne politiet hurtigt koble ham op på gerningsstedet.

Hvis man har planer om at være kriminel, så er det enormt vigtigt, at man er disciplineret og sørger for, at man ikke efterlader nogen spor, som politiet kan gå efter. Man har dog hørt om indbrudstyve, der efterlader et særligt visitkort - ganske vist oftest på film - fordi de er narcissistiske og godt kan lide at læse om deres egne bedrifter i medierne.

Om det lige netop var det, der var anken for en georgisk mand, er dog ikke til at sige, da han under et indbrud valgte at drikke en fanta. Denne Fanta gjorde nemlig politiets arbejde meget lettere, da han efterlod flasken, som politiet kunne indsamle DNA fra.

Læs også

Hvad i alverden laver han? 67-årig mand sparker 10-årig pige i maven

Dermed kunne Københavns Politi koble manden til røveriet, og det betyder, at den georgiske mand skal ni måneder i fængsel, inden han bliver smidt ud af landet.

Skød en mand to gange

Den georgiske mand der uden tvivl fortsat må banke sig selv i hovedet over sin Fanta-dumhed, blev dog ikke kun idømt straffen for et enkelt røveri. Der var nemlig flere sigtelser mod manden, der i går fik sin dom.

På Twitter skriver Københavns Politi, at manden er kendt skyldig i grov vold, da han skød en mand to gange i benene. Derudover så er han kendt skyldig i to indbrud. Der var under det ene af disse indbrud, at den georgiske mand valgte at slukke sin tørste i en Fanta, men han glemte bare at rydde op efter sig selv.

Det takker Københavns Politi helt sikkert for.

Fanta-forbryderen skal i de kommende ni måneder sidde indespærret i et dansk fængsel, inden han får en enkeltbillet med destinationen Tbilisi.

Læs også

Desperat mor efterlyser hjælp: Hvem kan hjælpe med at opklare mærkerne på hendes børn?

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip