Sønderjysk bilist kørte 247 km/t: Forklarede betjenten, at han havde glemt noget derhjemme

Foto: Polfoto/Thomas Borberg (arkivfoto)

En 61-årig mand fra Sønderjylland kørte 247 km/t, da en civilbetjent stoppede ham i sommer. Det viste sig, at han skulle skynde sig hjem, fordi han havde glemt noget.

En 61-årig mand fra Sønderjylland var tilsyneladende noget nervøs for at gå glip af en koncert med Allan Olsen og Beth Hart i Mølleparken i Sønderborg i sommer.

Ved spillestedet opdagede manden, at han havde glemt sin koncertbillet. Han satte derfor sin kvindelige ledsager af, hvorefter han hastede afsted på motorvejen mellem Sønderborg og Kliplev.

Det skriver Jydske Vestkysten.

Læs også

Skæbnedag for Peter Madsen: Nu falder psykiaternes dom

- Motorvejen var helt øde, og jeg tænkte, jeg giver den gas. jeg overhalede kun én bil, som var en Audi ligesom min egen. Jeg blev indhentet af den bil, jeg overhalede, og den havde blå blink på taget. Da vidste jeg godt, den var gal, siger manden til Jydske Vestkysten.

En betjent i en civil patruljevogn stoppede den 61-årige bilist, som blev målt til at have kørt 247 kilometer i timen. Hans gennemsnitsfart lå ifølge civilbetjenten på 206 kilometer i timen.

Koncerten fandt sted den 3. juni 2017. Manden blev efterfølgende dømt ved byretten, men besluttede at anke sin dom. Nu har han dog besluttet at frafalde anken efter råd fra sin advokat.

Læs også

17-årig østjyde fik kørekort torsdag: 7 timer senere gik det galt

Trods politiets indblanden nåede manden hjem efter billetten tids nok til, at han kunne overvære koncerten.

Han fik en bøde på 7.000 kroner og frakendelse af kørekort i et halvt år for sin forseelse.

Svensk politi frikender Peter Madsen: Fingeraftrykkene stemmer ikke

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip