Støjende lastbil fik mand til at gå amok: Skød mod forrude og gik til angreb med peberspray

Lørdag eftermiddag røg to mænd i totterne på hinanden over en lastbil, der larmede.

Nogle mennesker er udstyret med en uhyggelig kort lunte. Det kunne Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i den grad konstatere, da man lørdag måtte rykke ud til en stridighed omkring en larmende lastbil.

Det oplyser politikredsen i deres døgnrapport.

Episoden udspillede sig lørdag eftermiddag, da en 58-årig mand fra Nørre Vedby på det nordlige Falster følte sig slemt generet over lyden fra et tændt køleanlæg i en lastbil, der holdt parkeret på en rasteplads i nærheden af mandens bopæl.

Læs også

Buschauffør i vanvittigt overfald: Bad passagerer dæmpe sig

Støjen fik den 58-årige til at henvende sig til lastbilens chauffør - en 55-årig lettisk mand - som han bad parkere et andet sted. Det afslog chaufføren dog, hvilket hurtigt resulterede i et skænderi.

Dette udviklede sig til håndgemæng, hvilket endte med, at den 58-årige kontaktede politiet, der efterfølgende dukkede op.

Til den 58-åriges fortrydelse fandt ordensmagten dog ikke grundlag for en sigtelse mod chaufføren. I stedet blev det aftalt, at den lettiske mand skulle flytte sin lastbil - og dermed larmen fra køleanlægget - til et andet sted.

Læs også

Pas på med at dele sommerbilleder af dine børn på Facebook: Kan ende på ulovlige sex-sider

Men hvis politiet havde regnet med, at de nu havde løst konflikten, måtte de tro om. For senere indløb så endnu en anmeldelse, hvilket vidnede om, at varmen for alvor var steget de to kamphaner til hovederne.

Den 58-årige havde nemlig optrappet konflikten ved at hente et skydevåben, som han havde brugt til at affyre to stålkugler mod lastbilens forrude.

Herefter havde han skudt peberspray i retning af lastbilchaufføren, der reagerede ved at gribe et dækjern, som han slog den 58-årige mand over armen med.

Efterfølgende kørte den 58-årige mand fra stedet, men politiet dukkede endnu engang op og fandt frem til den 58-årige, som klokken 3.05 om natten blev anholdt og sigtet for vold samt for overtrædelse af våbenloven.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip